наводнена Х5 4,4IA e53

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 3.0 D 98; Е53 4,4I M pack;ZX12R
Мечтае да кара: M5 Е34 все още мечтае

наводнена Х5 4,4IA e53

Мнение от dido2900 » 29 Авг 2016, 7:24

Здравейте колеги,след два дена лутане накрая кандисъх. Главата ми е бръмнала и съм в една безпътица. Надявам се някой да е в състояние да помогне. Ами проблема е следния; в събота трябваше да си пътувама за Испания,и реших една хубава чистка да се направи за Х-са. До тук добре,закарахя на автомивка и в определеното време отивам и какво намирам??? Багажното отделение е пълно с вода,по точно акумолаторния отсег плува всичко във вода. А там са били и модулите(незнаех). Както и да е акумолатора без заряд. Дадахме и ток и запали. Реших да я махна от там и да я закарам в сервиза при един познат извън града. Но какво се случи; навигацията не тръгна,парктроника пиши,абс свети,борд компютъра не работи и най-важното задницата увисна,компресора прегрял и не работи. Иточих 5 литра вода изсуших модулите,но проблема остава. Главата ми пуши от всякъде. Днес трябваше да съм си в Испания.
Въпроса ми е,какво да правя в този случай? Да сменя всички модули??? Ако ги сменя трябва ли да се обучават новите? Или след смяната (ако евентуално ги намеря всички) слагам и тръгвам,имам предвид не е нужна намесата на някой с повече акъл от мен???
Във форума отких само един колега който продава едно е53 от същата година като моето,но не ми вдига тела. Става въпрос за колегата от Казичене Krassi_kn.Ако някой може да ми удари едно рамо ще бъда безкрайно благодарен.
Благодаря предварително
Парите не могат да купят щастие,но някак си е по гот да си нещастен в БМВ, от колкото на велосипед.

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6