Волан Е53 преди-след фейса.
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
Волан Е53 преди-след фейса.
Имам следното питане.Става ли волан от фейсово на такова преди фейса Е53 без преправяне.Конкретно колата е 11.2002-ра, а донора 2004-та.
Волана с който е в момента е такъв,

искам да и сложа ето такъв.

Волана с който е в момента е такъв,

искам да и сложа ето такъв.

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Волан Е53 преди-след фейса.
Пасва си без да се преправя нищо. Сваляш единия и слагаш другия.
Здравейте колеги
надявам се не е проблем да ползвам тази тема, за да не започвам нова, тъй като въпроса ми е относим.
Та, моят волан на Х5-цата е четирилъчов (като на е38/39), въпроса ми е ако взема някой от горните посочени волани дали също ще стане без да се преправя каквото и да било?
Благодаря и поздрави.
надявам се не е проблем да ползвам тази тема, за да не започвам нова, тъй като въпроса ми е относим.
Та, моят волан на Х5-цата е четирилъчов (като на е38/39), въпроса ми е ако взема някой от горните посочени волани дали също ще стане без да се преправя каквото и да било?
Благодаря и поздрави.
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
взаимно заменяеми са,относно последния от фейса е по-дебел и много удобен.сменяйте смело.минах по този път.
- mediator37
- Потребител
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: Kampfpanzer LEOPARD 2 A7+
- Детайли за колата: Не изпреварва другите коли. Направо ги прескача.
Питах същия въпрос в темата за кражбите, но ще го постна и тук.
Купих бастун да си заключвам волана и волана се оказа дебел, бастуна го надира при завъртане, даже и след като съм махнал пластмасовата вложка и съм го "уширил" максимално. От къде да купя заключващ механизъм за дебел волан като на моя дзвер, някой знае ли ? Този който купих от Практикер е с цена 27лв., австрийско производство.
Благодаря предварително!
Купих бастун да си заключвам волана и волана се оказа дебел, бастуна го надира при завъртане, даже и след като съм махнал пластмасовата вложка и съм го "уширил" максимално. От къде да купя заключващ механизъм за дебел волан като на моя дзвер, някой знае ли ? Този който купих от Практикер е с цена 27лв., австрийско производство.
Благодаря предварително!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Последна промяна klintan66 на 17 Авг 2017, 22:56, променена общо 1 път
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- IvanLazarov
- Потребител
-
- Кара: X5 E53 3.0d
ionata написа:Здравейте колеги
Благодаря и поздрави.
При мен стана без проблем. Даже старият ми волан нямаше мулти функции както и темпомат. След като сложих новия волан освен мулти функцията от волана тръгна и темпомата.
7 мнения
• Страница 1 от 1