Проблем с телефона/Bluetooth E83
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с телефона/Bluetooth E83
Здравейте,
имам проблем с установяването на това защо не мога да свържа телефона с колата посредством bluetooth.
Няколко пъти е правена диагностика на колата, като веднъж ми казаха, че ми е изгоряла bluetooth антената(като ми обясниха, че софтуерно нямало как да се каже къде точно е проблема и трябвало да се свалят и замерват всички антени, колкото и да са те), а останалите пъти, че няма регистриран проблем.
Въпросът ми е как да установя(с програма или замерване) къде точно е проблема и какво трябва да сменя/поправя за да мога да си свържа телефона с колата(X3 E83 2005)?
имам проблем с установяването на това защо не мога да свържа телефона с колата посредством bluetooth.
Няколко пъти е правена диагностика на колата, като веднъж ми казаха, че ми е изгоряла bluetooth антената(като ми обясниха, че софтуерно нямало как да се каже къде точно е проблема и трябвало да се свалят и замерват всички антени, колкото и да са те), а останалите пъти, че няма регистриран проблем.
Въпросът ми е как да установя(с програма или замерване) къде точно е проблема и какво трябва да сменя/поправя за да мога да си свържа телефона с колата(X3 E83 2005)?
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Проблем с телефона/Bluetooth E83
blue tooth антената лесно може да я свалиш и пробваш с друга
имам същата и ако ти трябва пиши на лични
инче е възможно да има нужда от ресет през диагностика , но не става с всикчи програми
при мен беше така и след диагностика с ДИС се оправи и се свърза с телефона
имам същата и ако ти трябва пиши на лични
инче е възможно да има нужда от ресет през диагностика , но не става с всикчи програми
при мен беше така и след диагностика с ДИС се оправи и се свърза с телефона
Можеш ли да ми кажеш къде и кой ти прави тази диагностика с ДИС, предполагам,че ще е полезна информация и за други колеги?
- iee
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW X3 3.0D
Честно казано тези bluetooth -и нашите не са първо качество
При мен се свързва с телефона, но когато почна да набирам спира родиото и звука продължава да се чува от телефона. Когато затворя, радиото остава мутнато....и така, докато не се рестартира модула. Пробвахме няколко пъти и се отказах. Със същият телефон на няколко други марки коли нямам грижи 

4 мнения
• Страница 1 от 1