E53 Code ?!?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bajo_m
- Потребител
-
- Кара: X Style
E53 Code ?!?
Здравейте! Знаете ли каква е функцията на опцията „Code“(немски език) от бордовия компютър? Става въпрос за някакъв код 

- azata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 2.0d
Re: E53 Code ?!?
Code-Код на запалването.Изгасяш двигателя и поставяш ключа на междинна степен,след което ти дава достъп до тази функция.Въвеждаш 4 цифрен код по твой избор и след това връщаш ключа на полужение 0.При следващо запалване на двигателя ще трябва да въведеш зададения от теб код.
Любовта на мъжа минавала през стомаха...Голяма заблуда!!! Няма мъж,който да не държи частица от BMW в сърцето си...
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
azata написа:Code-Код на запалването.Изгасяш двигателя и поставяш ключа на междинна степен,след което ти дава достъп до тази функция.Въвеждаш 4 цифрен код по твой избор и след това връщаш ключа на полужение 0.При следващо запалване на двигателя ще трябва да въведеш зададения от теб код.
....и ако случайно забравиш кода, откачаш акумулатора и след 15 мин и 59 секуди...ще може да запалиш и без код.

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
asko x5 написа:Как да задавам нов код, кат не знам стариа??

asko x5 написа:Как да задавам нов код, кат не знам стариа??
Всеки път се вкарва "нов" код. Т.е. след като си запалил, вече няма запаметен код и съответно като изгасиш въвеждаш нов код, който е важи само за следващото палене.
А ако си го въвел и в последствие си го забравил и не можеш да запалиш, ... еми колегите са ти казали какво да правиш по-горе. Но дали става или се бъзикат, незнам. Никога не съм пробвал този номер. Само веднъж вкарах няколко пъти грешен и ме кара да чакам известно време докато ми даде да го въведа пак ( трябваше да чакам на първи контакт или 30мин или 60мин, не помня вече). И от тогава не си правех експерименти (освен, че смених колата

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
този код ако не излиза може ли да се активира да го има в нави-то ?
I'm slowly drifting

7 мнения
• Страница 1 от 1