Ръководство за BMW X 3

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Ръководство за BMW X 3

Мнение от azsen » 25 Дек 2015, 15:53

Супер много се радвам се че се получава.

Да направим една хубава BMW библиотека.......... :bchug:

Весела Коледа на всички!
Свободата не е за прости хора! Да си свободен означава сам да си налагаш ограничения......!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 26 Дек 2015, 16:28

azsen написа:Супер много се радвам се че се получава....

Колега, ти явно се оправяш с тези технологии... Защо не пуснеш една тема със заглавие... примерно "Техническа информация за колите ни" или нещо подобно. Вътре да дадеш линк към нашата "библиотека" и указания как да се ползва за сваляне и качване на информация. Щом аз се оправих, не би трябвало да е проблем за всеки грамотен човек... В тази тема можем да слагаме и линкове към полезни сайтове, като ония с частите (RealOEM и Part Groups), TIS, VIN-декодера, разни калкулатори и други подобни. Такава тема може да бъде полезна за всички колеги, пък модераторите ако решат - може да я сложат и за "важна".
Excellent! Steven is my name!

Потребител
Аватар

Мнение от dijec » 31 Дек 2015, 17:53

Браво , свалят се перфектно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d

Мнение от astrapower » 05 Яну 2016, 20:16

Здравейте, и аз от 2 седмици съм с Х3 3.0д, изтеглих си ръководтсвата. Благодаря за което. В документите на колата имам и ръководство на освен на Италиански и на БГ. Сега търся инфо как да ъпгрейдна фърмуера на навигацията (bmw professional) защото има само немски, италиански и френски и ми е много дискомфротно за липсата на английски. Дали е възможна тази интервенция ? Видях , че има тема за ъпдейт на самите карти, но мен ме интересува фърмуера за дас е добави английски.... Боримечка, ти си виновника да съм с Х3 3.0 д, това на шега разбира се, имам някои въпроси по обслужването но ще ти пиша на лично(прочел съм всичките ти теми с удоволствие). Поздрави и успешна нова година !

Предишна

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6