Bmw x5 e53 - дупка на пътя
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Bmw x5 e53 - дупка на пътя
Колеги вчера както си карах с 60-70,валеше дъжд и не забелязах,че са изрязали пътя за ремонт и се надъних.Незнам колко е била дълбока дупката ама добре изтряска.След това не усетих нещо да тропа или да бие.Със 20-ки джанти съм.Може ли да му е станало нещо на джипа от преминаването през такава по-сериозна дупка ?
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Re: Bmw x5 e53 - дупка на пътя
Вече да си усетил ако му е станало нещо.И аз съм с 20-ки...очите са ми на четири постоянно 

- eLiTyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 (E53) facelift
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: sport package 3.0D
И при мен се беше получило нещо подобно....дъжд и дупка която не се вижда. С 19ки съм но имах крива джанта
дано при теб не се е случило така де 

Аре бе хора, малко по сериозно.
Каво е това: Влезнах в дупка и какво може да стане?
Еми нали, колега, ти я караш тая кола. Значи ако има промяна в поведението на автомобила отиваш "на майстор" и гледаш какво си сътворил. Ние няма как да разберем какво е станало.
Малко започваме да ставаме, като тоя списъка с репликите от различните форуми. Където във форума на бентли беше писано: Днес си използвах пепелника как да го сменя?
Каво е това: Влезнах в дупка и какво може да стане?
Еми нали, колега, ти я караш тая кола. Значи ако има промяна в поведението на автомобила отиваш "на майстор" и гледаш какво си сътворил. Ние няма как да разберем какво е станало.
Малко започваме да ставаме, като тоя списъка с репликите от различните форуми. Където във форума на бентли беше писано: Днес си използвах пепелника как да го сменя?
4 мнения
• Страница 1 от 1