Екстри при Х3

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Екстри при Х3

Мнение от blagovest_dimitrov » 20 Ное 2014, 14:59

Здравейте, колеги. Нов съм във форума, изобщо и при марката БМВ. Насочил съм се към Х3(е83) 3 000 кубика, дизел. Доста обяви прегледах и ще прегледам, тъй като ще се купува март месец някъде. Сега събирам впечатлени, тъй като имам колебания и за други автомобили, но Х3 е с много голямо предимство и съм почти сигурен в себе си, че това ще е изборът.

Колегата Боримечката, ми помогна със съвети, насоки на лс, а темите му са уникални. Огромно БЛАГОДАРЯ :)

Въпросът ми е свързан с екстрите. Какви екстри има БМВ Х3? Към какво да се стремя ?
Например- ксенон, ама какъв биксенон ли, адаптивен ли е? Подгрев на седалките? Навигацията-само някакво мониторче ли е, какво да се очаква от нея? Телефони ?

Никъде не намерих отговор на въпросите, та затова искам да,попитам, какви са екстрите, въобще какво е максималното оборудване ?

Благодаря Ви :)

П.С става въпрос за Х3 до 2004-2005 г. Ако даде господ и изпадне нещо добро, може и по-нова година :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Екстри при Х3

Мнение от Leon » 20 Ное 2014, 21:28

Колега, въпросът ти е изключително широк и не можем да го изчерпаме... Прочети подфорума, има много инфо, ако имаш конкретен въпрос - питай. Екстри търси такива, каквито ползваш. Аз, например, шибедах имам, но съм го отварял 2 пъти за 2 години. Но пък подгряването на седалките си го ползвам постоянно зимата. Успех с търсенето.
Never mistake motion for action...

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6