Проблеми с дистанционното заключване Е53
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- muleshkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е87 118Д
Re: Проблеми с дистанционното заключване Е53
Всичко си бачка аз сложих аларма и командвам централното през аларма но с ключа ръзно си затваря всичко и отваря няма проблем.За обучаването на друга кола моят ключ както и да обучат др ключ на моята кола малко няма как да стане в смисъл сещаш се защо няма колеги дето да искат да им отварям колата с моят ключ както и обратното иначе ще пробвам на драго сърце,Засега съм си решил проблема с аларма но се губят екстрите на ключ все пак съм със седалки с памет и волан така че ще е екстра ако си бака паметта както си трябва
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблеми с дистанционното заключване Е53
muleshkov написа:Всичко си бачка аз сложих аларма и командвам централното през аларма но с ключа ръзно си затваря всичко и отваря няма проблем.За обучаването на друга кола моят ключ както и да обучат др ключ на моята кола малко няма как да стане в смисъл сещаш се защо няма колеги дето да искат да им отварям колата с моят ключ както и обратното иначе ще пробвам на драго сърце,Засега съм си решил проблема с аларма но се губят екстрите на ключ все пак съм със седалки с памет и волан така че ще е екстра ако си бака паметта както си трябва
Дори и да обучиш за проба само твоя ключ към друга кола тогава неговия става не активен и обратното после той като си обучи неговия ключ, твоя става не активен така, че няма база за притеснение че може да отвориш друга кола или пък твоята някой да я отвори то само това може да стане иначе за палене няма как да стане.
Ама както и да е щом си намерил някакво решение ок.

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2