Angel eyas + Странен проблем BMW X5 e53

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Angel eyas + Странен проблем BMW X5 e53

Мнение от crazyrex » 04 Яну 2012, 0:18

Здравейте,

Имам странен проблем с предните реотани на Angel eyas . На бордовия компютър ми изписва "Check PARK lights".
Някой от вас сменял ли е такова нещо ? Казаха ми, че трябвало да сменят целите релтани вътре което ми стори глупост.
Ако е така ми се струва че хич няма и да е евтино :)
Моля споделете едно мнение.

Имам и още един много странен и дразнещ проблем. Нагласил съм си телефона да се свързва автоматично с "Bluetouth".
Работеше перфектно докато в един момент когато съм си надул музиката и някой ми звънне музиката не спира и не се намява.
Доста е дразнешто защото трябва да спирам музиката напълно иначе не мога и да я намаля, защото намялявам звука на телефона :)
Някой ако е имал този проблем и ме открехне как да го оправя ще е супер.

Потребител
Аватар
Кара: X5 E53 3.0D
Мечтае да кара: 5GT ; 760Li

Re: Angel eyas + Странен проблем BMW X5 e53

Мнение от aleks.ivanov » 08 Яну 2012, 3:41

Здравей колега!

Имам същия джип и вече преодолях смяната на ейнджъл айс.
Попринцип сменят целия елемент, който е около 90 лева, но на бул. Европа в Люлин има място където могат да ти сменят само крушката в реотана за 20тина лева!
Ако искаш ми пиши на лично за да ти кажа къде да отидеш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 09 Яну 2012, 12:31

Ако е само в крушката проблема се сменя за 2 минути! Аз си смених крушките с Лед и сега свети доста по- добре!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 4.8is

Мнение от bituv » 09 Яну 2012, 23:23

_FIRMATA_ написа:Ако е само в крушката проблема се сменя за 2 минути! Аз си смених крушките с Лед и сега свети доста по- добре!

колега не ти ли отчита грешка с лед крушки?аз опитах и ми изписа че все едно ги няма.по принцип как се отварят тези фарове в бмв ми казаха никак ,че единият енджъл ми свети по силно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 11 Яну 2012, 15:01

crazyrex написа:
Имам и още един много странен и дразнещ проблем. Нагласил съм си телефона да се свързва автоматично с "Bluetouth".
Работеше перфектно докато в един момент когато съм си надул музиката и някой ми звънне музиката не спира и не се намява.
Доста е дразнешто защото трябва да спирам музиката напълно иначе не мога и да я намаля, защото намялявам звука на телефона :)
Някой ако е имал този проблем и ме открехне как да го оправя ще е супер.

A пробва ли си да ресетнеш настройките и наново да ги направиш автоматично..да се свързват..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 11 Яну 2012, 19:04

bituv написа:
_FIRMATA_ написа:Ако е само в крушката проблема се сменя за 2 минути! Аз си смених крушките с Лед и сега свети доста по- добре!

колега не ти ли отчита грешка с лед крушки?аз опитах и ми изписа че все едно ги няма.по принцип как се отварят тези фарове в бмв ми казаха никак ,че единият енджъл ми свети по силно.

Колега, няма никакъв проблем с грешките! Въобще нищо не изписва! Смених ги за може би 3 минути и на двата фара! И аз се опасявах от грешки но попитах преди да ги взема! А за самия фар нямам представа дали и как се отваря, но сигурен ли си че проблема е в ринга а не в крушката? Защото май има крушки с различни ватове!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 4.8is

Мнение от bituv » 27 Яну 2012, 15:14

еднакви ватове са колега.там където осветява крушката /началото на ринга/ е покафеняло стои като загоряло затова май свети единият ринг по слабо.

Потребител
Аватар

Мнение от V_VELIKOV » 29 Яну 2012, 18:44

продават се крушки аз си я купих от бмв мисла че струваше около 30 лв(не се сменя трудно) .

Потребител
Аватар
Кара: Bmw X5 3.0d '05

Мнение от Embata83 » 07 Мар 2012, 13:34

Колега и на мен единият ми angel eyes спря да работи,след което отидох при един приятел жичкаджия,които провери и ми каза да си взема само крушката,която струваше около 7-8 лв,смени я и никакъв проблем.Има във всички автоаксесоари.

Потребител
Аватар
Кара: Х5 Е53

Мнение от ronin_ » 08 Мар 2012, 17:21

Embata83 написа:Колега и на мен единият ми angel eyes спря да работи,след което отидох при един приятел жичкаджия,които провери и ми каза да си взема само крушката,която струваше около 7-8 лв,смени я и никакъв проблем.Има във всички автоаксесоари.

Същата работа и при мен!

Потребител
Аватар

Мнение от afkin » 06 Апр 2012, 7:52

колеги аз имах този проблем и се решава много лесно сваля се крушката те е с пластмасов цокъл внимателно се откопчава цокъла и се изважда крушката продава се като резервна част около 10 лв.Това е за оригиналнита рингове на Е53

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 13 Апр 2012, 20:41

самият ринг не е нищо повече от обикновен световод, тоест провежда светлината която идва от крушка. и аз съм чувал от колеги, че се опитват на разни места да ги бръснат като им казват , че сменят ринговете :censored:
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6