Angel eyas + Странен проблем BMW X5 e53
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Angel eyas + Странен проблем BMW X5 e53
Здравейте,
Имам странен проблем с предните реотани на Angel eyas . На бордовия компютър ми изписва "Check PARK lights".
Някой от вас сменял ли е такова нещо ? Казаха ми, че трябвало да сменят целите релтани вътре което ми стори глупост.
Ако е така ми се струва че хич няма и да е евтино
Моля споделете едно мнение.
Имам и още един много странен и дразнещ проблем. Нагласил съм си телефона да се свързва автоматично с "Bluetouth".
Работеше перфектно докато в един момент когато съм си надул музиката и някой ми звънне музиката не спира и не се намява.
Доста е дразнешто защото трябва да спирам музиката напълно иначе не мога и да я намаля, защото намялявам звука на телефона
Някой ако е имал този проблем и ме открехне как да го оправя ще е супер.
Имам странен проблем с предните реотани на Angel eyas . На бордовия компютър ми изписва "Check PARK lights".
Някой от вас сменял ли е такова нещо ? Казаха ми, че трябвало да сменят целите релтани вътре което ми стори глупост.
Ако е така ми се струва че хич няма и да е евтино

Моля споделете едно мнение.
Имам и още един много странен и дразнещ проблем. Нагласил съм си телефона да се свързва автоматично с "Bluetouth".
Работеше перфектно докато в един момент когато съм си надул музиката и някой ми звънне музиката не спира и не се намява.
Доста е дразнешто защото трябва да спирам музиката напълно иначе не мога и да я намаля, защото намялявам звука на телефона

- aleks.ivanov
- Потребител
-
- Кара: X5 E53 3.0D
- Мечтае да кара: 5GT ; 760Li
Re: Angel eyas + Странен проблем BMW X5 e53
Здравей колега!
Имам същия джип и вече преодолях смяната на ейнджъл айс.
Попринцип сменят целия елемент, който е около 90 лева, но на бул. Европа в Люлин има място където могат да ти сменят само крушката в реотана за 20тина лева!
Ако искаш ми пиши на лично за да ти кажа къде да отидеш!
Имам същия джип и вече преодолях смяната на ейнджъл айс.
Попринцип сменят целия елемент, който е около 90 лева, но на бул. Европа в Люлин има място където могат да ти сменят само крушката в реотана за 20тина лева!
Ако искаш ми пиши на лично за да ти кажа къде да отидеш!
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Ако е само в крушката проблема се сменя за 2 минути! Аз си смених крушките с Лед и сега свети доста по- добре!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
_FIRMATA_ написа:Ако е само в крушката проблема се сменя за 2 минути! Аз си смених крушките с Лед и сега свети доста по- добре!
колега не ти ли отчита грешка с лед крушки?аз опитах и ми изписа че все едно ги няма.по принцип как се отварят тези фарове в бмв ми казаха никак ,че единият енджъл ми свети по силно.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
crazyrex написа:
A пробва ли си да ресетнеш настройките и наново да ги направиш автоматично..да се свързват..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
bituv написа:_FIRMATA_ написа:Ако е само в крушката проблема се сменя за 2 минути! Аз си смених крушките с Лед и сега свети доста по- добре!
колега не ти ли отчита грешка с лед крушки?аз опитах и ми изписа че все едно ги няма.по принцип как се отварят тези фарове в бмв ми казаха никак ,че единият енджъл ми свети по силно.
Колега, няма никакъв проблем с грешките! Въобще нищо не изписва! Смених ги за може би 3 минути и на двата фара! И аз се опасявах от грешки но попитах преди да ги взема! А за самия фар нямам представа дали и как се отваря, но сигурен ли си че проблема е в ринга а не в крушката? Защото май има крушки с различни ватове!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
еднакви ватове са колега.там където осветява крушката /началото на ринга/ е покафеняло стои като загоряло затова май свети единият ринг по слабо.
продават се крушки аз си я купих от бмв мисла че струваше около 30 лв(не се сменя трудно) .
- Embata83
- Потребител
-
- Кара: Bmw X5 3.0d '05
Колега и на мен единият ми angel eyes спря да работи,след което отидох при един приятел жичкаджия,които провери и ми каза да си взема само крушката,която струваше около 7-8 лв,смени я и никакъв проблем.Има във всички автоаксесоари.
- ronin_
- Потребител
-
- Кара: Х5 Е53
Embata83 написа:Колега и на мен единият ми angel eyes спря да работи,след което отидох при един приятел жичкаджия,които провери и ми каза да си взема само крушката,която струваше около 7-8 лв,смени я и никакъв проблем.Има във всички автоаксесоари.
Същата работа и при мен!
колеги аз имах този проблем и се решава много лесно сваля се крушката те е с пластмасов цокъл внимателно се откопчава цокъла и се изважда крушката продава се като резервна част около 10 лв.Това е за оригиналнита рингове на Е53
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
самият ринг не е нищо повече от обикновен световод, тоест провежда светлината която идва от крушка. и аз съм чувал от колеги, че се опитват на разни места да ги бръснат като им казват , че сменят ринговете 

12 мнения
• Страница 1 от 1