Въздушно окачване Х5
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Въздушно окачване Х5
Здравейте пичове.
Колицата ми изписа един много неприятен надпис: Self-leveling suspension inactive. На компютъра в сервиза даде, че задния десен датчик е издухал супата. Смениха го, обаче пак я дава тая грешка и не ще да се изтрие. Въпроса ми е, като се смени някой от тия датчици, трябва ли да се обучава допълнително като други части след като се сменят или трябва да си сработи веднага? Колата е с въздушно окачване и на двете оси. Извинете ако въпроса ми е тъп!
Колицата ми изписа един много неприятен надпис: Self-leveling suspension inactive. На компютъра в сервиза даде, че задния десен датчик е издухал супата. Смениха го, обаче пак я дава тая грешка и не ще да се изтрие. Въпроса ми е, като се смени някой от тия датчици, трябва ли да се обучава допълнително като други части след като се сменят или трябва да си сработи веднага? Колата е с въздушно окачване и на двете оси. Извинете ако въпроса ми е тъп!
- veso2710
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Х5, E70 LCI
Re: Въздушно окачване Х5
Трябва да си сигурен,че новият датчик със сигурност работи,а също и буксата която се включва в него. Аз имах същия проблем,та малко си поиграхме,докъто разберем,че буксата също както и датчика е дала фира. При мен,надписът на таблото изчезна веднага след смяната-дори мисля,че и грешка не се наложи да трием. Успех!
Relax
- borisov1979
- Потребител
-
- Кара: е90 320d, е70 3.0d
Re: Въздушно окачване Х5
Имах същия проблем с левия датчик на е70. Смениха ми го, но остана изписано на борд компютъра, че има проблем.
Тогава момчето от сервиза пак откачи датчика, издуха с въздух куплунга и всичко се оправи. Така и не стана сигурно дали датчика се беше развалил или
от влязла мръсотия дава грешката, но здраве да е-консуматив. В Бош сервиз-всичко 165лв. Дано съм бил полезен.
Тогава момчето от сервиза пак откачи датчика, издуха с въздух куплунга и всичко се оправи. Така и не стана сигурно дали датчика се беше развалил или
от влязла мръсотия дава грешката, но здраве да е-консуматив. В Бош сервиз-всичко 165лв. Дано съм бил полезен.
3 мнения
• Страница 1 от 1