ддс кредит на Х6
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
WALL написа:За ловен туризъм ако имаш фирма и си собственик на развъдници за дивеч... Да
Вие хубаво го мислите, но декларирайки го в декларацията по ДДС при ревизия или дори да го приспаднете от това, което дължите от прихода/оборота, един ден ще ви се наложи да го връщате, че даже и с лихви... Много е трудно да регистрираш наистина такъв автомобил пряко свързан с дейността на фирмата и да си преспаднеш ДДСто. Все пак зависи от дейността на самата фирма, обема на оборот и как ще затворите очите на данъчните и т.н.
ДДСто е сладка работа... избий го от друго място, това е моят съвет
Колега за всичко си прав, както и аз по горе писах

много мислите... обсъждате неща който споменахме на 1-ва страница
Голяма тайна това с ддц-то няма що че чак да не се обсъжда във форума.
Който дейността му позволява и е свързана с над 70% с вида на МПС-то може да се възползва от ДДС-то.
Вече за пригаждането и обособяването в товарно или 6+1 са нормални неща от който всеки може да се възползва...
вие все едно престъпление се върши като слагаш или махаш седалки
Аз и 7-цата ми мога да я направя товарна
махам седалките става помещение отзад и минавам Технотест и всичко ще е 6

Голяма тайна това с ддц-то няма що че чак да не се обсъжда във форума.

Вече за пригаждането и обособяването в товарно или 6+1 са нормални неща от който всеки може да се възползва...

Аз и 7-цата ми мога да я направя товарна

ЕВАЛА! Винаги съм твърдял,че ти си човека!pironkov написа:много мислите... обсъждате неща който споменахме на 1-ва страница
Голяма тайна това с ддц-то няма що че чак да не се обсъжда във форума.Който дейността му позволява и е свързана с над 70% с вида на МПС-то може да се възползва от ДДС-то.
Вече за пригаждането и обособяването в товарно или 6+1 са нормални неща от който всеки може да се възползва...вие все едно престъпление се върши като слагаш или махаш седалки
Аз и 7-цата ми мога да я направя товарнамахам седалките става помещение отзад и минавам Технотест и всичко ще е 6

Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
pironkov написа:8) представяш ли си 7-цата отзад без седалки с товарно помещение и на предното стъкло табела "ПРЕВОЗ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА"
не можеш приятелю
има изисквания за товароносимостта и натоварването на осите, също така има минимални изисквания за размерите на "клетката" която се слага на мястото на седалките за преоборудване в товарен автомобил
No bling at the Ring
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Я четете тук: http://www.dnes.bg/crime/2009/08/15/ska ... arka.76098
- антонио
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d
здравейте колеги, аз доколкото знам ако автомобила е 6+1 си дурпаш ддс без проблеми. ако го закупиш от германия нето без ддс дължиш данъка чак след продажбата на въпросния автомобил,ако се лъйжа нещо нека някой вещ по този въпрос да обясни по-подробно
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
BadAngel написа:pironkov написа:хахах не се знае щом сме правели ОПЕЛ Кадет на товарно...
кадета е хеч
А един приятел си купи Фиат Гранде Пунто, сложи му решетка на кората отзад без да маха седалки и го ригистрира 3+1. Взе му и ДДС-то!
Е как става този номер??? Нали има изискване за мин. товарно пространство?

- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
То вземането на ДДС лесно - на ревизия е интересното. АКо е фирма с голям документооборот номера понякога минава дори за откровено леки коли без никакви магии със седалките - въпросът е кой проверява и как гледа
.

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2