Вода зад шофьора и под педалите
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- velislav kolev
- кандидат ентусиаст
-
Вода зад шофьора и под педалите
Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека сподели за възможни решения.
Вчера забелязях локва зад шофьорското място и под педалите е значително по малко.Хора в чужди и наши форуми предимно с е46 ци споделят, че водата идва от шумоизолиращата кора на вратите при тях се отлепя в долния край и като вали се стича и при затворени врати като е отлепено и направо отвежда водата през прага, мен ме притеснява, че имам баси в пода а всичко е мокро и ако някой с 1 ца е имал такъв проблем да сподели
Вчера забелязях локва зад шофьорското място и под педалите е значително по малко.Хора в чужди и наши форуми предимно с е46 ци споделят, че водата идва от шумоизолиращата кора на вратите при тях се отлепя в долния край и като вали се стича и при затворени врати като е отлепено и направо отвежда водата през прага, мен ме притеснява, че имам баси в пода а всичко е мокро и ако някой с 1 ца е имал такъв проблем да сподели
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Re: Вода зад шофьора и под педалите
Тече от вратите. В Дару беше 40-50 лева ремонта, може и по-малко да е било, не помня вече. Това е относително често срещано и при по-силен дъжд може да видиш даже от къде тече. Може и на автомивка, но се е малко ... влажно времето 

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Днес цял ден се боря със същото "наводнение" (шофьорското място и мястото зад него) но на друга марка автомобил. Изкарах над 15 литра вода и има още.
Заключението- Ако сте ползвали скоро услугите на сервиз за газ или аларми проверете, защото дупчат където им падне за да прекарат кабелите и после слагат възможно най евтиният прозрачен силикон който при малко по-сериозен дъжд пълни купето с вода.
Заключението- Ако сте ползвали скоро услугите на сервиз за газ или аларми проверете, защото дупчат където им падне за да прекарат кабелите и после слагат възможно най евтиният прозрачен силикон който при малко по-сериозен дъжд пълни купето с вода.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Най-лесно е да си свалите корите на вратите и да проверите дали изолацията не се е отлепила в долния и край. Изолацията е залепена към ламарината с нещо като болкит, някой му казват мечо лайно.
Вариант 1 вземате пистолет за горещ въздух и нагрявате полека "болкита", така че да се размекне добре и след това притискате изолацията добре да залепне. Пазете изолацията, че лесно се топи от горещия въздух.
Вариант 2 купувате си от Дару кар нов "болкит". Продава се като лента и е около 8 лв метъра.
Пробвал съм с болкит от железарията, но изкарва половин година и пак започва да тече.
Вариант 1 вземате пистолет за горещ въздух и нагрявате полека "болкита", така че да се размекне добре и след това притискате изолацията добре да залепне. Пазете изолацията, че лесно се топи от горещия въздух.
Вариант 2 купувате си от Дару кар нов "болкит". Продава се като лента и е около 8 лв метъра.
Пробвал съм с болкит от железарията, но изкарва половин година и пак започва да тече.
4 мнения
• Страница 1 от 1