BMW 120D няколко въпроса
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- creativen
- Потребител
-
- Кара: F30 330D
BMW 120D няколко въпроса
Здравейте,имам няколко въпроса на които ще съм благодарен ако получа отговор.
Харесал съм една 1-серия , колата се намира в София и е регистрирана . Бихте ми ли препоръчали сервиз къде да я закарам за проверка и ако някои е запознат колко ще ми струва услугата ? Трябва ли да запазвам предварителен час защото съм от Бургас и искам всичко да приключи без излишни главоболия ? Препоръка за нотариус съответно ориентировъчна цена за прехвърлянето. Знам , че има всякакъв вид информация при "чичо ГОШО" , но все пак преминалите етапа успешно биха ми дали по точна такава ! Мерси предварително !
Харесал съм една 1-серия , колата се намира в София и е регистрирана . Бихте ми ли препоръчали сервиз къде да я закарам за проверка и ако някои е запознат колко ще ми струва услугата ? Трябва ли да запазвам предварителен час защото съм от Бургас и искам всичко да приключи без излишни главоболия ? Препоръка за нотариус съответно ориентировъчна цена за прехвърлянето. Знам , че има всякакъв вид информация при "чичо ГОШО" , но все пак преминалите етапа успешно биха ми дали по точна такава ! Мерси предварително !

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: BMW 120D няколко въпроса
В оторизиран сервиз между 150-250лв в зависимост дали е пълна диагностика + стенд,най-добре се обади да питаш!Ще ти извадят разпечатка с записани грешки и общо взето няма да те излъжат.
Неоторизиран и надежден сервиз два пъти по-евтино - иди тук viewtopic.php?f=63&t=56276 или там viewtopic.php?f=63&t=300742 .Успех!
Неоторизиран и надежден сервиз два пъти по-евтино - иди тук viewtopic.php?f=63&t=56276 или там viewtopic.php?f=63&t=300742 .Успех!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
2 мнения
• Страница 1 от 1