Някой може ли да ми даде схема или...
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- xpact2
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW X3 F25 30d 2013
BMW 1er E81 118d 2009
Някой може ли да ми даде схема или...
Някой може ли да ми даде схема или даде идея как се разглобява волан на BMW 118d 2009г.
Има 2 дупки, но не виждам вътре какво е болт, шестограм и тн. Наскоро си купих БМВ естествено сменили са ми мултиволана със обикновен и искам да си сложа само мултиволан, еър баг-а няма да го сменям (мисля ще може така), а и отвътре има някаква пластмасова лента която срязах, нямаше проводници по нея.
Има 2 дупки, но не виждам вътре какво е болт, шестограм и тн. Наскоро си купих БМВ естествено сменили са ми мултиволана със обикновен и искам да си сложа само мултиволан, еър баг-а няма да го сменям (мисля ще може така), а и отвътре има някаква пластмасова лента която срязах, нямаше проводници по нея.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Някой може ли да ми даде схема или...
xpact2 написа:Някой може ли да ми даде схема или даде идея как се разглобява волан на BMW 118d 2009г.
Виж този - http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=11825 линк за Е90(аналогично е на Е87)
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
2 мнения
• Страница 1 от 1