118d Странен шум при потегляне.Помощ...
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ubaveca_87
- Потребител
-
- Кара: VW
- Мечтае да кара: BMW
118d Странен шум при потегляне.Помощ...
Колата е 118 дизел.Проблема е от 10-тина дни и се появява на студена кола (сутрин или след цял ден стоене)
При потегляне нещо цъка докато отпускам съединителя все едно е каре но се чува отпред някъде.Не претриса но се усеща съвсем слабо в скоростния лост като си сложа ръката.
Като се покара 5-10км и това изчезва,много е дразнещо и нямам идея какво може да е.Иначе съединителя си отделя както винаги,не боксува...
От Плевен съм и незнам къде да отида освен в БМВ сервиз,но там няма да е по ред причини.
Ако някой знае сервиз или майстор който се занимава предимно с БМВ моля да каже защото не ми се ходи от сервиз на сервиз докато попадна на човек който знае какво прави.

При потегляне нещо цъка докато отпускам съединителя все едно е каре но се чува отпред някъде.Не претриса но се усеща съвсем слабо в скоростния лост като си сложа ръката.
Като се покара 5-10км и това изчезва,много е дразнещо и нямам идея какво може да е.Иначе съединителя си отделя както винаги,не боксува...
От Плевен съм и незнам къде да отида освен в БМВ сервиз,но там няма да е по ред причини.
Ако някой знае сервиз или майстор който се занимава предимно с БМВ моля да каже защото не ми се ходи от сервиз на сервиз докато попадна на човек който знае какво прави.

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: 118d Странен шум при потегляне.Помощ...
ubaveca_87 написа:...
Ако някой знае сервиз или майстор който се занимава предимно с БМВ моля да каже защото не ми се ходи от сервиз на сервиз докато попадна на човек който знае какво прави.![]()
![]()
![]()
![]()
Убавеца,погледни тази тема на колегите от Плевен - viewtopic.php?f=135&t=289705 ,ще ти помогне да се ориентираш по-добре за сервиз.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- ubaveca_87
- Потребител
-
Прегледах но не намерих нищо конкретно и затова съм пуснал и темата.Пък и някой ако има идея в какво може да се корени проблема

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Имах подобрен проблем при потегляне назад или напред - основно при маневри, но се случваше за няколко почуквания точно като от каре отпред.
Като се вдигне колата нищо не се чува отникъде. Оказа се (ако не се лъжа) шарнир от страната към двигателя, а не откъм гумата. Пиша към двигателя, защото въобще не знам къде се хваща в другия край.
Като се вдигне колата нищо не се чува отникъде. Оказа се (ако не се лъжа) шарнир от страната към двигателя, а не откъм гумата. Пиша към двигателя, защото въобще не знам къде се хваща в другия край.
- ubaveca_87
- Потребител
-
Ами събрах няколко еднакви мнения от специалисти - маховик.
От там идвал шумът...но казах да покарам така докато свърши зимата
От там идвал шумът...но казах да покарам така докато свърши зимата

Аз имам същият проблем, маховик значи:)Мерси, да мога да ориентирам майсторите!
6 мнения
• Страница 1 от 1