Нов член на форума с BMW 120 2.0D

1-серия (E81, E82, E87, E88, F20, F21)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Нов член на форума с BMW 120 2.0D

Мнение от did89 » 06 Фев 2012, 18:00

Добър вечер колеги.Днес е един от най щастливите дни в живора ми, купих си BMW 120 2.0D.Просто радоста е неземна и неописуема.През 5-10 мин ходя при нея и я гледам и тнт.Утре ще ходя в бмв серзиз за смяна масла,филтри и тнт.Та исках да ви попитам имали нещо по специално което трябва да се направи.Това ми е 1 кола и чесно казано не съм толкова в час, само основните неща.Ще ви бъда адски благодарен ако ми дадете съвети.Също така от къде мога си взема или да ми дадете линк за ръководството че го няма,а както казах знам основните работи и повечето копчета са ми непознати.Надявам се да ме разберете..И Скоро да се видим на някоя среща из България..Благодаряви много

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Re: Нов член на форума с BMW 120 2.0D

Мнение от stankata777 » 08 Фев 2012, 15:46

Добре дошъл,колега!Честито и много безаварийни км!Ето линк за ръководство - viewtopic.php?f=112&t=206698 .Сподели коя година е автомобила и на колко км е,за да можем да те ориентираме по-точно!Задължителните неща за обслужване наред с маслото 5в-30 и маслен филтър,въздушен,купе,този на подкартерните газове/турбо филтър и горивен.Оригиналните са на Манн,така че можеш да ги намериш на добри цени,ако не са в ОЕМ БМВ опаковка,и задължителна компютърна диагностика при сервизирането.....
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

Назад към 1-ва Серия