какъв разход ви дава 120 дизел автоматична скоростна кутия??
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
какъв разход ви дава 120 дизел автоматична скоростна кутия??
много ми е важно да знам колко харчи 120 дизел автоматична скоростна кутия,защото съм си харесала такава и днес трябва да кажа какво съм решила но ме притеснява разхода да не е много,искам да знам ако някой има такава колко ХАРЧИ В ГРАДА???
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: какъв разход ви дава 120 дизел автоматична скоростна кутия??
Не питаш нещо конкретно, но по принцип разхода на тази кола ти е най-малкият проблем... Все пак под 10 разход трудно ще постигнеш, ако караш в голям град по задръствания. Но, както казах голямото перо е обслужването и поддръжката.
Never mistake motion for action...
МЕРСИ ЗА МЕН БЕШЕ ВАЖНО ДА ЗНАМ СПЕЦИАЛНО ЗА РАЗХОДА,ЧЕ ТОВА НАЙ МНОГО МЕ ПРИТЕСНЯВА
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
В града, със задръствания ще дава около 10/100 разход през лятото и към 12 през зимата... грубо... повече задръствания, смятай още 1 литър нагоре... в летните седмици, когато няма много движение, в града може да падне до 8/100... но това много зависи и от стила на каране... тая кола може да ти дава спокойно 13-14/100, ако се кара по-агресивно, неефективно и с повече задръствания...
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
какви задръствания когато двигателя се гаси на всяко спиране в трафика (или при автоматите не е така ? ) ,много е важно да отбележи за кой двигател конкретно пита.
Иначе Mollov е абсолютно прав главния фактор е стила на каране и качеството на горивата които се използват.
Иначе Mollov е абсолютно прав главния фактор е стила на каране и качеството на горивата които се използват.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Едва от 2011 г. автоматите се гасят. Затова написах, че няма конкретен въпрос, защото за разхода има много фактори.
Never mistake motion for action...
колата е 2006 година така,че не се гаси двигателя но понеже е автоматична скоростна кутия и за това питам,не знам не съм карала такава и искам да знам 2.0 дизел 163 коня за тези които не са прочели
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
Ти май си от тия дето искат да питат, ама не знаят какво точно искат да кажат... Смеят ти се хората като питаш 1000 пъти най-невероятния въпрос относно БМВ - "колко гори?" А и навсякъде завода ти е дал разхода за всеки модел - градско/смесено /извънградско за 320д - 163 коня е 7,8/ 5,7/ 4,5
http://cars.radosi.com/index.php?a=12&b ... d_name=BMW
http://cars.radosi.com/index.php?a=12&b ... d_name=BMW
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
8 мнения
• Страница 1 от 1