Работна тепмература 116i
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- choko77
- Потребител
-
- Кара: BMW 116i
- Детайли за колата: 1,6 122k.s.
Работна тепмература 116i
Здравейте,колеги.От няколко дни карам 116и, 1600 куб.122 к.с.Колата е на майка ми,чисто нова ,закупена от Гърция.Имам следното питане,може малко тъпо да звучи но как може да се разбере работната тепература на колата.Знаех ,че няма уред,мислех че от компа по някакъв начин може да се види но уви.Благодаря предварително!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Работна тепмература 116i
Няма уред, няма как да я видиш, освен (ако не се лъжа) ако не си с навигацията... и там по скритите менюта...
Реално, според BMW водач-а не му трябва да знае тая температура... ако има проблем, ще светне жълта лампа... а ако е много голям проблема - червена...
Реално, според BMW водач-а не му трябва да знае тая температура... ако има проблем, ще светне жълта лампа... а ако е много голям проблема - червена...
- choko77
- Потребител
-
- Кара: BMW 116i
- Детайли за колата: 1,6 122k.s.
Благодаря,така си и мислех.Колата е базова няма навигация и кой знае какви по специални екстри,но в жегата в Гърция и задръстванията ми беше интересно на каква температура работи.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ами гледам, че е чисто нова, така че за момента поне няма причина да те интересува работната температура
Със здраве да си я караш...

4 мнения
• Страница 1 от 1