питане за светлини
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
питане за светлини
ако прецените заключете темата питам от името на един приятел значи на 120д 2007год си сменя фаровете от ксенон минава на обикновенни и сега няма дълги може ли да се оправи проблема или е много сложно лсм ли трябва да се сменява или стария да се прекодира 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: питане за светлини
LCM-ма на "рефлекторните" т.е. обикновените фарове е различен... не може да се прекодира... ше ти трябва такъв, ама предполагам ще е лесно да си намериш... щото са много повече от "хеноновите"... предполагам, че всеки моргаджия ще се навие на бартер...
- plamendi
- Потребител
-
- Кара: X5 40eX
- Мечтае да кара: me4tata se sbadna
- Детайли за колата: 2016 BMW X5 40e Xdrive
Ако още не си намерил модул, аз имам интерес към оригиналния от колата на твоя приятел.
Моята 1-ца е със сменен, но неподходящ модул и не работят правилно автоматичните ксенони и чистачки. Пуснах ти ЛС.
Моята 1-ца е със сменен, но неподходящ модул и не работят правилно автоматичните ксенони и чистачки. Пуснах ти ЛС.
Може ли да попитам каква е причината да смениш ксенона с обикновенни...странно ми е. Хората драпат за ксенони и слагат какви ли не боклуци за по 30лв а твоя приятел ги сменя....
причината да мине на обикновенни е че му счупиха фаровете намери два фара обикновенни защото за оригинал му търсиха 1200лв и сега няма дълги
6 мнения
• Страница 1 от 1