Покупка на е87 118d проблем с демпфер?
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Re: Покупка на е87 118d проблем с демпфер?
stsvetanov написа:Казаха, че според тях колата не е катастрофирала и следите по шенкела вероятно са в следствие на подмяна на части от окачването. По отношение на въпросната хлабавина в кормилния вал, карах колата около 50 км - градско и извънградско и не ми направи впечатление да има проблем с това. В случай, че има проблеми с въпросната рейка нямаше ли да се прояви при шофирането? Не знам.. посъветвайте ме моля ви, защото съм притиснат от времето и трябва доста бързо да взема кола, а съм доста объркан.
Колега, така дистанционно без да виждаме автомобила само хвърляме боб.
Пак ти казвам закарай го в някой сервиз на колега от форума, примерно DSC performance.
- stsvetanov
- Потребител
-
Ами да, днес имам час и в DSC performance за второ мнение, ако кажат че нещата са приемливи я взимам без да се замисля.
Благодаря много за коментарите и съветите ви!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
stsvetanov написа:Ами да, днес имам час и в DSC performance за второ мнение, ако кажат че нещата са приемливи я взимам без да се замисля.
Какво казаха DSC performarite?
Купи ли го?
- stsvetanov
- Потребител
-
Отложи се за утре прегледа. Но днес ми изскочи нова оферта за 116i на 5 години на 63000 км от първи собственик. Аз съм доста скептичен към бензиновите двг, но тази е с история в Ауто Бавария и ще го погледна и него. Утре ще пиша какво е станало със 118ката при вашите хора.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
"Скептичен" към бензиновите, а ще купиш дизел... Явно е, че не си поддържал БМВ 

Never mistake motion for action...
- stsvetanov
- Потребител
-
Ето я тази 116i, която ми хвана окото.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8tw7i1
Разбрал съм се със собственика да се видим днес. Мисля си че този малък двигател ще е крайно тромав
, но ако наистина е на 60К се замислям сериозно, защото все пак ми трябва кола за градско ползване.
Скептичен съм по отношение на вървенето и разхода при малките бензинови двигатели... ясно е че на дизела му е по-скъпа поддръжката, но вървят повече и харчат по- малко.
Иначе, да досега не съм поддържал БМВ, това ще ми е първото
Разбрал съм се със собственика да се видим днес. Мисля си че този малък двигател ще е крайно тромав

Leon написа:"Скептичен" към бензиновите, а ще купиш дизел... Явно е, че не си поддържал БМВ
Скептичен съм по отношение на вървенето и разхода при малките бензинови двигатели... ясно е че на дизела му е по-скъпа поддръжката, но вървят повече и харчат по- малко.

- stsvetanov
- Потребител
-
В препоръчания от вас сервиз DSC Performance пичовете казаха, че колата е много добра и общо взето се убедих, че при огледа в Ауто Бавария доста са пресилили нещата. Взимам я. В понеделник я прехвърляме. Благодаря ви за съветите!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
stsvetanov написа:Ето я тази 116i, която ми хвана окото.
Разбрал съм се със собственика да се видим днес. Мисля си че този малък двигател ще е крайно тромав, но ако наистина е на 60К се замислям сериозно, защото все пак ми трябва кола за градско ползване.
Leon написа:"Скептичен" към бензиновите, а ще купиш дизел... Явно е, че не си поддържал БМВ
Ако това бензиновото е реално на тия километри, не се чуди и секунда...ако имаш годишен пробег примерно 10-12 000, пък съвсем не се чуди.
Двигателчето не е състезателно, но си тегли прилично.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
stsvetanov написа:В препоръчания от вас сервиз DSC Performance пичовете казаха, че колата е много добра и общо взето се убедих, че при огледа в Ауто Бавария доста са пресилили нещата. Взимам я. В понеделник я прехвърляме. Благодаря ви за съветите!
По принцип там е нормално да попресилят малко нещата, щото после ако нещо изкочи да не пишеш по форумите "тия там ми правиха оглед и се усраха...".
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
Пусни някоя снимка после. Успех
- stsvetanov
- Потребител
-
Пичове здравейте! Единичката е супер и съм много доволен:) ще пусна снимки. Въпроса ми е следния, къде мога да отида да и сложат някаква допълнителна защита за кражба напр. имобилайзер или нещо такова, защото я държа на платен паркинг и взе да ми писва да ходя по 10 мин. всяка сутрин и вечер, а не знам дали има и заводска аларма. Знам че каското до някаква степен е достатъчно, но не искам да се събудя някоя сутрин и единичката да я няма. Благодаря!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има доста писано за защити, но те не изключват някоя сутрин да я няма... Каско, аларма, пренареждане на буксата за диагностика или скрито ключе са достатъчна защита без да се вкарваш във филми. Иначе има и някаква фирма, която поставя скрито устройство със сим карта и във всеки момент можеш да си я следиш онлайн къде се намира.
Never mistake motion for action...
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2