Е87 120d смяна на масло и показания на борда?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Е87 120d смяна на масло и показания на борда?
Смениха ми маслото и филтрите в Петък. Сложиха ми Castrol SLX 0W 30 Longlife . При въпрос на колко километра трябва да го сменя ми отговориха че бордкомпютъра сам щял да каже. Ок ама борда ми в момента не е занулен за обслужването. Как става зануляването, трябва да карам колата в сервиз на БМВ или мога сам да си го зануля от лостчето и средното копче дето се цъка на горе на долу.
И втори въпрос - на вас колко ви е пробега преди колата да поиска смяна на маслото?
И втори въпрос - на вас колко ви е пробега преди колата да поиска смяна на маслото?
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
принципно борда се занулява на 35000км и той започва да отчита в обратен ред
Съвет: сменяй го на максимум 15000км
Иначе за да ти го нулират трябва да се разходиш до сервиза..

Иначе за да ти го нулират трябва да се разходиш до сервиза..

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Колкто си покаже компа- динамичен е.То ако сметнем филтрите и маслото колко струват -на хората месечната заплата 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
като ти сменят маслото, ти зануляват борд.комп. с едно устройство. Ако си го сменял в местния гараж, може да са нямали това устройство. Отиди в Дару и за 1 бира ще ти го занулят 

- road_killers
- Потребител
-
Даваш контакт с ботона старт да светнат всички лампи после от лоста за мигачите кадето ти е за чек контрола го слагаш на дата или на час но да нее с количката на подемник после задържаш натиснато коп4ето за зануляване на километрите на таблото после като ти светне маслото 4ервено на таблото пускаш това от таблото и натискаш пак копчето на лоста на мигачите и го задържаш натиснато и като те пита RESET пускаш и натискаш от ново и това е процедурата УСПЕХ!!!!
Последна промяна road_killers на 17 Мар 2013, 15:24, променена общо 1 път
7 мнения
• Страница 1 от 1