Съвет за атоматична скоростна кутия на 120i
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за атоматична скоростна кутия на 120i
Здравейте, колеги,
От две седмици съм собственик на BMW 1 120i Е87, двигателят е N46 2000cc. , 150 коня на 195000 км. . Имам желание да направя смяна на маслото и филтъра на скоростната кутия, тя е атоматик. Въпросите ми са два:
1. Има ли смисъл да правя тази смяна, колегите с автоматична скоростна кутия на колко километра го правят?
2. Може ли да ми препоръчате добър сервиз в София, който би извършил тази процедура.
Предварително благодаря!
От две седмици съм собственик на BMW 1 120i Е87, двигателят е N46 2000cc. , 150 коня на 195000 км. . Имам желание да направя смяна на маслото и филтъра на скоростната кутия, тя е атоматик. Въпросите ми са два:
1. Има ли смисъл да правя тази смяна, колегите с автоматична скоростна кутия на колко километра го правят?
2. Може ли да ми препоръчате добър сервиз в София, който би извършил тази процедура.
Предварително благодаря!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Съвет за атоматична скоростна кутия на 120i
Ако колата няма проблем, всичко е точно, няма блъскане и приритване, би било добре да се смени маслото.
Ако колата ИМА проблем, смяната на маслото само ще дочупи кутията.
Всички от големите сервизи могат да го направят, стига да НЕ е с машина. На тази кола е хубаво освен маслото и филтъра да се сменят и едни тръбички и "очилца" над мехатроника.
Ако колата ИМА проблем, смяната на маслото само ще дочупи кутията.
Всички от големите сервизи могат да го направят, стига да НЕ е с машина. На тази кола е хубаво освен маслото и филтъра да се сменят и едни тръбички и "очилца" над мехатроника.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Re: Съвет за атоматична скоростна кутия на 120i
Благодаря за отговора. Не усещам да има такива проблеми. Би трябвало да и се отрази положително смяната. Ще пиша, като направя профилактиката.
Поздрави!
Поздрави!
3 мнения
• Страница 1 от 1