Проблем с отключването на вратите
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- juliankal
- Потребител
-
- Кара: BMW 118d
Проблем с отключването на вратите
Днес ми направи номер с централното заключване не се отварят предна лява и задна дясна врата. С ключа се отвори предната дясна врата но задната не успях. След отваряне предната се заключва но пак не се отваря нито отвътре нито отвън. Едновременно отказаха двете врати. Някакви идеи?
- juliankal
- Потребител
-
- Кара: BMW 118d
Re: Проблем с отключването на вратите
След като няколко часа по-късно ми отказаха и останалите две врати вече хукнах по сервизите. В колата се влизаше само през една врата - ужас. В единият от сервизите ми предложиха да я погледнат след 2 дни като ми обясниха че е често срещан проблем с платката за управление на вратите, а и няма да евтино ремонта зависи докъде ще се стигне. На края се отказах от всичко и в сервиза на BMW за диагностика. 90 лева диагностиката и се оказа че имам проблем при отварянето на предните 2 врати - според диагностиката. Горял и предпазител на платката - явно не е толкова незащитена електрониката. Платих си за смяна на 2 машинки за предните врати и засега няма проблем всичко си работи. По 150 лева машинките а и с гаранция.
Като гледам от форума нещо никаква активност, а и за одобрение на темата почти 2 дни. За 1-ката ли нещо всичко е позамряло или целият форум.
Написах го всичко че може да е в помощ и на други колеги с единички.
Като гледам от форума нещо никаква активност, а и за одобрение на темата почти 2 дни. За 1-ката ли нещо всичко е позамряло или целият форум.
Написах го всичко че може да е в помощ и на други колеги с единички.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не очаквай сериозна активност в раздел 1er, защото малко хора карат този модел и участват в този раздел...
Но е добре, че си споделил какво е било решението на проблема 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Просто частите и проблемите на Е8Х и Е9Х са сходни, а форумът на 3 серия е доста по-активен, затова тук не се пише много. Похвално, че споделяш.
Never mistake motion for action...
Здравейте
Имам BMW120i 2005г., не се отключва от копчето на ключа и "key lets go" не работи. Казаха ми, че някакъв модул за управление на дистанционното не работи. Някой може ли да помогне с повече инфо?
Имам BMW120i 2005г., не се отключва от копчето на ключа и "key lets go" не работи. Казаха ми, че някакъв модул за управление на дистанционното не работи. Някой може ли да помогне с повече инфо?
- Djundjurov
- Потребител
-
- Кара: F31 318d
Здравейте, модула за ключа и keyless go мисля е общ. Намира се в багажника, зад десният стоп. Трябва да се свалят 1-2 кори. Проверете за влага или намокряне по модула, че често се случва от там да идва проблема
)

7 мнения
• Страница 1 от 1