BMW 1(163) disel проблем!!
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
BMW 1(163) disel проблем!!
Колеги,имам следният проблем.Като запаля колата сутрин и ми светва иконка с акумулатора (червена),замервам и ми показва че зарежда от 13,9 до 14,1. Гася ,паля пак и няма проблем вече. На другият ден същата работа- паля и ми светва в жълто (АБС) блокаж и че имам мека гума.Гася, паля отново и няма проблем!Какво се случва?някой имал ли е подобен проблем????
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: BMW 1(163) disel проблем!!
Кофти акумулатор.
Нов е,на 11 месеца VARTA silver! Смених го ,сложих друг и с него пак същите проблеми
по принцип какъв трябва да е? аз съм с 74ah?!?

- velislav kolev
- кандидат ентусиаст
-
viewtopic.php?f=125&t=356469
Реле регулаторът ти е заминал. Трябва да имаш записана грешка за високо напрежение, като закачиш на диагностика. Когато удари високо напрежение въпросните системи се рестартират.
Според мен не е от акумулатора имах същия проблем с тея всички лампи ,в един момент ще светне червен акомулатор и ще остане така .При мен поне излезна релето на динамото ,което е около 200 лв на валео.
Прочети и мисля ,че и ти си с такъв проблем.
Аз го смених това реле януари ,и днес пак ми светна червената лампа на акумулатора и пак не зарежда надявам се да са четки тоя път.
Колега и при мен така като светваше отивах замервах и си зареждаше ,просто като откаже релето и се получават аномалии с тея гречшки АБС ,ДТС,Налягане в гуми и тн.
В повечето случеи ставаше като я изцепя .
Реле регулаторът ти е заминал. Трябва да имаш записана грешка за високо напрежение, като закачиш на диагностика. Когато удари високо напрежение въпросните системи се рестартират.
Според мен не е от акумулатора имах същия проблем с тея всички лампи ,в един момент ще светне червен акомулатор и ще остане така .При мен поне излезна релето на динамото ,което е около 200 лв на валео.
Прочети и мисля ,че и ти си с такъв проблем.
Аз го смених това реле януари ,и днес пак ми светна червената лампа на акумулатора и пак не зарежда надявам се да са четки тоя път.
Колега и при мен така като светваше отивах замервах и си зареждаше ,просто като откаже релето и се получават аномалии с тея гречшки АБС ,ДТС,Налягане в гуми и тн.
В повечето случеи ставаше като я изцепя .
Благодаря,колега!Закачал съм го и ми казаха,че дава грешка в акумулатора. Днес вадя щеката на маслото и и то на малко над половината,а беше на MAX
Възможно ли е да пипа маслко,при условие,че не излиза никъв пушек през ауспуха? Сутрин като го запаля се вижда лек пушек,но изчиства след 2мин. Казаха ми,че катализатора обирал тези лайна,но моят го няма и за това сутрин леко се вижда пушек,докато загрее. Ако гори масло не трябва ли пуши синкаво или изобщо да си пуши като лудо?

Колегии, показа си рогата
турбото се прецака снощи. свалих го и го изпратих в София,в Rela Turbo! някой знае ли нещо за тях? хвалят ги,че са добри. ако има някой колега ,които им е ползвал услугите да драсне два-три реда,какво му е мнението!

- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
7 мнения
• Страница 1 от 1