Изгорял фабричен Angel Eyes
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- barbaron
- Потребител
-
- Кара: E70 , E83
- Мечтае да кара: E34 M5
- Детайли за колата: E70 xDrive 30d, E83 3.0d
Изгорял фабричен Angel Eyes
Здравейте колеги , изгоря десния Angel Eyes.
Погледнах схемата на бушоните и излиза че и двата са на един бушон, което изключва да е бушона , понеже левия работи.
Как се сваля тая крушка ? Точно зад фара се намира казанче, мисля че за хидравликата, което пречи да се достъпи ... трябва ли да се свяля това казанче ?
И колко струват тия крушки, гледам по нета има няколко варианта , с LED и с обикновена крушка ... моите светят накак жълтеникаво , предполагам са от "обикновенните" ...
Никъде не намирам такива, само комплекти с по 2 LED за по 80+ лева ...
Някой брал ли ги е тия ядове ?
Погледнах схемата на бушоните и излиза че и двата са на един бушон, което изключва да е бушона , понеже левия работи.
Как се сваля тая крушка ? Точно зад фара се намира казанче, мисля че за хидравликата, което пречи да се достъпи ... трябва ли да се свяля това казанче ?
И колко струват тия крушки, гледам по нета има няколко варианта , с LED и с обикновена крушка ... моите светят накак жълтеникаво , предполагам са от "обикновенните" ...
Никъде не намирам такива, само комплекти с по 2 LED за по 80+ лева ...
Някой брал ли ги е тия ядове ?
Re: Изгорял фабричен Angel Eyes
Не си спомням дали може да се бърка,ако не може сваляш подкалника малко
,след тва завърташ и вадиш.После като извадиш цокъла пробвай да извадиш лампичката вътре,ако излезе отиваш в Коссер или някой друг магазин и си сменяш само лампичката.Мисля,че 8-10 лв иначе цялато лампа с цокъла е 30лв

Крушка с цокъл оригинална от Ауто+ е 52 кинта. За да се смени се сваля подкалника.
- velislav kolev
- кандидат ентусиаст
-
От 5 до 10 левa е вчерa я смених 10 вaтa 12 волтa елементaрно е нaпрaво хвaщaш и я зaвъртaш обрaтно нa чесовникa и освобождaвa излизa с фaсункa имa нa фaсункaтa отстрaни стопени плaсмaски зa дa дaржaт мaхaш ги вaдиш сaно крушкaтa и сменяш ,aз мaхaх чaстa пт подкaлникa зa дa не я счупя ,но сегa вече кaто съм пипнaл не бих мaхaл нищо
4 мнения
• Страница 1 от 1