Изгорял фабричен Angel Eyes

1-серия (E81, E82, E87, E88, F20, F21)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E70 , E83
Мечтае да кара: E34 M5
Детайли за колата: E70 xDrive 30d, E83 3.0d

Изгорял фабричен Angel Eyes

Мнение от barbaron » 26 Ное 2013, 16:55

Здравейте колеги , изгоря десния Angel Eyes.
Погледнах схемата на бушоните и излиза че и двата са на един бушон, което изключва да е бушона , понеже левия работи.

Как се сваля тая крушка ? Точно зад фара се намира казанче, мисля че за хидравликата, което пречи да се достъпи ... трябва ли да се свяля това казанче ?

И колко струват тия крушки, гледам по нета има няколко варианта , с LED и с обикновена крушка ... моите светят накак жълтеникаво , предполагам са от "обикновенните" ...
Никъде не намирам такива, само комплекти с по 2 LED за по 80+ лева ...

Някой брал ли ги е тия ядове ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Изгорял фабричен Angel Eyes

Мнение от r0nnie » 27 Ное 2013, 22:26

Не си спомням дали може да се бърка,ако не може сваляш подкалника малко :D ,след тва завърташ и вадиш.После като извадиш цокъла пробвай да извадиш лампичката вътре,ако излезе отиваш в Коссер или някой друг магазин и си сменяш само лампичката.Мисля,че 8-10 лв иначе цялато лампа с цокъла е 30лв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaHka » 02 Дек 2013, 19:00

Крушка с цокъл оригинална от Ауто+ е 52 кинта. За да се смени се сваля подкалника.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от velislav kolev » 22 Дек 2013, 10:40

От 5 до 10 левa е вчерa я смених 10 вaтa 12 волтa елементaрно е нaпрaво хвaщaш и я зaвъртaш обрaтно нa чесовникa и освобождaвa излизa с фaсункa имa нa фaсункaтa отстрaни стопени плaсмaски зa дa дaржaт мaхaш ги вaдиш сaно крушкaтa и сменяш ,aз мaхaх чaстa пт подкaлникa зa дa не я счупя ,но сегa вече кaто съм пипнaл не бих мaхaл нищо

Назад към 1-ва Серия