Пръскалки на предно стъкло
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- plamen_nedkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N47
Пръскалки на предно стъкло
Здр.
от известно време пръскалките на предното стъкло не пръскат вода. Първоначално си помислих, че няма вода - налях вода но пак нищо. Пробвах със задната чистачка и пръскалка - всичко на 6. Като дръпна лоста към мен се чува звук от работата на помпата но никаква вода не се изпръсква. Знам, че казанчето се намира някъде в десният подкалник. Мисля си, че може да е влязъл някъв боклук в казанчето и да е запушил някоя тръбичка, макар че винаги наливам водата в казанчето чиста от шише без никакви неща в нея. Вие какво ще ме посъветвате?
колата е E87 LCI
от известно време пръскалките на предното стъкло не пръскат вода. Първоначално си помислих, че няма вода - налях вода но пак нищо. Пробвах със задната чистачка и пръскалка - всичко на 6. Като дръпна лоста към мен се чува звук от работата на помпата но никаква вода не се изпръсква. Знам, че казанчето се намира някъде в десният подкалник. Мисля си, че може да е влязъл някъв боклук в казанчето и да е запушил някоя тръбичка, макар че винаги наливам водата в казанчето чиста от шише без никакви неща в нея. Вие какво ще ме посъветвате?
колата е E87 LCI
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Пръскалки на предно стъкло
Като за най-лесно огледай тръбопроводите ... Редовен номер на шитните от ВАГ е да се откъсне някоя връзка ?!
Мирише ли ти на течност от някъде !
И моята помпа сдаде багажа ... Чува се звук, обаче течност нинЮ
Може и помпата да е сдала багажа ...
То всъщност ти си с 2 помпи отделни ...
Сигурно е изгоряла !
За да елиминираш помпата, извади маркуча преди дюзата, и дай да видиш какво прави ...
Ако идва течност - дюзите са за смяна !
Мирише ли ти на течност от някъде !
И моята помпа сдаде багажа ... Чува се звук, обаче течност нинЮ

Може и помпата да е сдала багажа ...
То всъщност ти си с 2 помпи отделни ...
Сигурно е изгоряла !
За да елиминираш помпата, извади маркуча преди дюзата, и дай да видиш какво прави ...
Ако идва течност - дюзите са за смяна !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- plamen_nedkov
- кандидат ентусиаст
-
не мирише на течност (сипвам вода) утре ще разглобя всичко и ще го пробвам - ще започна от тръбопроводите както ме посъветва. ще пиша к`во е станало.
- plamen_nedkov
- кандидат ентусиаст
-
Проблема отстранен! При затваряне на капака се прегъвала тръбичката за водата към пръскалките и за това не е пръскало.
4 мнения
• Страница 1 от 1