BMW 116i ПОМОЩ
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
BMW 116i ПОМОЩ
Здравейте
Наскоро купих въпросната кола, сега се оказва , че като отворя капачката на маслото там то е заприличало на грес. Колата издава странни звуци между 1500 и 3000 оборота, като стържене. Искат да правят промивка на двигателя с нафта и масло ама нямало гаранция.Моля за съвет.
Благодаря!
Наскоро купих въпросната кола, сега се оказва , че като отворя капачката на маслото там то е заприличало на грес. Колата издава странни звуци между 1500 и 3000 оборота, като стържене. Искат да правят промивка на двигателя с нафта и масло ама нямало гаранция.Моля за съвет.
Благодаря!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: BMW 116i ПОМОЩ
Да не те плаша, ама нещата не звучат добре... предвид ситуацията ти препоръчвам да отидеш в оторизиран BMW сервиз и да провериш какво се случва... тия нови мотори не са много-много за "гаражни майстори" (освен ако не знаеш някой кадърен, ама явно не знаеш).
Ами знам, че не е добре работата. Най смешното е че колата я купих от ауто плаза, а те са едно с дару кар, и имам сервизна книжка за това че е обслужена и тн. обаче не е. Молбата ми е ако някой може да ми препоръча добър сервиз, нямам им вяра на Дару Кар и Камор просто им нямам. Мерси
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Бова Кар... ако си от София ще ти е малко далеч, но са много добър избор за подобна проверка...
Здравейте,
Току що ми се обадиха от Дару Кар, проблема бил че двигателя имал пропусната смяна на масло. Сега трябва да свалят главата да почистат клапаните и целия двигател, да сменят веригата и обтегача за скромната цена от 3000 лева. Някой да даде някой кадърен майстор и съвет моля
Току що ми се обадиха от Дару Кар, проблема бил че двигателя имал пропусната смяна на масло. Сега трябва да свалят главата да почистат клапаните и целия двигател, да сменят веригата и обтегача за скромната цена от 3000 лева. Някой да даде някой кадърен майстор и съвет моля
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Колега, препоръчвам ти да отидеш в Мкар Пловдив, ако ти е удачно като разстояние от населеното място, в което живееш. Доста пъти са ми помагали и са давали компетентно и професионално мнение във връзка с проблеми по моето БМВ. Ако все пак желаеш нещата да бъдат добре направени и значително "по-бюджетни", посети някой от колегите със сервиз, доказал се във форума. Няма да те подведат. Успех.
Благодаря на всички, които се отзоваха! Драмата приключи в Дару, имам снимки които ще кача но положението беше леле. Сега има друг проблем нормално ли е тази въшка да харчи 14 бензин,за мен е безумно. Моля за мнение по въпроса
Колега да не съм лош пророк, но най-вероятно колата е била прегряване, за това се е получила тази "грес". Това не може да се получи от пропускане на 1 смяна на масло. Дано Дару кар да не са лекували симптома! Съветвам те да си пазиш документите, в случай, че се наложи да правиш рекламация.
8 мнения
• Страница 1 от 1