Диференциал
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- plamen_nedkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N47
Диференциал
Здравейте.
Карам 118Д 143к.с и имам следният проблем. При потегляне напред или назад точно при отпускането на съединителя преди да започне да се движи колата се чува нещо сякаш се удря метал в метал. Това става като се тръгва напред и назад, като назад се чува по-силно. Заведох я на майстор и човека ми каза - диференциал. Разглобихме го и ми показа тракането и къде са изядени вътре зъбните колела. Толкова ли е кекъв тоя диференциал? Колата е на 85хил реални като аз съм `и навъртял 75 от тях и не я ръчкам често. Майстора каза, че това е от много въртене на гуми
Потърсих да купя нов - ебати цените. Потърсих втора употреба - нищо. Някой друг имал ли е подобен проблем? Може ли да се сменят само сателити вътре в дифа а кутията да си остане старата или да се сложи друг диф??? Как да разбера освен оригинален (втора ръка или нов) какъв друг диф може да ми свърши работа?
Карам 118Д 143к.с и имам следният проблем. При потегляне напред или назад точно при отпускането на съединителя преди да започне да се движи колата се чува нещо сякаш се удря метал в метал. Това става като се тръгва напред и назад, като назад се чува по-силно. Заведох я на майстор и човека ми каза - диференциал. Разглобихме го и ми показа тракането и къде са изядени вътре зъбните колела. Толкова ли е кекъв тоя диференциал? Колата е на 85хил реални като аз съм `и навъртял 75 от тях и не я ръчкам често. Майстора каза, че това е от много въртене на гуми

Re: Диференциал
Потърси в мобилето на части цъкни bmw 1 , Там би трябвало да намериш на изгодна цена
@! !@! Успех

- plamen_nedkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N47
Re: Диференциал
Благодаря за предложението. В мобиле бг нями нищо, в карс го намерих. Оказасе, че става от 116д от 318д и от 325ИХ били еднакви задните дифове. 500-800лв
според как се спазариш

3 мнения
• Страница 1 от 1