Проблем със светлините
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със светлините
Колата ми е 118д,2006год.,преди няколко месеца ми угасна лява,къса светлина.В BMW ми смениха крушката,но се оказа,че проблема не е в нея,а от светл.модул.Смених го и допреди няколко дни всичко беше ок..А сега на борда понякога ми излиза,че нямам светлини,а де факто имам,а снощи за 30км ми угасна и светна 3-4 пъти
Ако някой може да помогне ще съм благодарна.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Проблем със светлините
Отивай обратно в "BMW" (където са ти сервизирали колата) да си погледнат какво са свършили... ако е пак светлинния модул едва ли е по негова вина отново т.е. вероятно имаш друг проблем, който не са видяли тогава.
Благодаря ти,но това не ме устройва,защото смяната беше в Бг,а сега съм Германия...
- Mollov
- Мародератор
-
Еми значи остава единственото смислено нещо - отиваш при официален сервиз на BMW там, обясняваш какъв е бил проблема преди, какво са направили в сервиза тук и от там насетне тия в Германия ще му мислят.
Колеги дайте мнение..одисеята продължава.Явният проблем от по-горе беше поотшумял,докато дойде моментът,в който спря изобщо да свети.В ВМW настоявах да я погледнат на комп.защото според мен проблема не е в крушката.Казаха,че всичко е ок и крушката е изгоряла(и примигването е било за това).След 180 евро за крушка бях спокойна само един ден.Отново примигва,а днес сутринта даже и не светна.Утре сам пак в бокса..и съм много предубедена...Аа,смених и течност за спирачки и микро филтър.,що за чудо е това последното?
- Mollov
- Мародератор
-
"Микрофилтъра" вероятно е въздушния филтър на купето... а що се отнася до крушката - сега ходи при тия майстори и им покажи как чисто нова крушка за 180 евро вече не свети... да ги видиш как ще гледат тъпо и изисквай да я сменят отново (след като намерят истинския проблем) безплатно.
Утре я карам колега,според мен има слаба връзка някъде,но не знам защо не откриват нищо..ще драсна тея дни по темата.Благодаря ти и хубав ден
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Електрически проблем? 

Оправих я колеги.Оказа се,че в Бг като са сменяли модула не са си свършили работата..вече всичко е ок 

- Mollov
- Мародератор
-
А искаха ли да платиш отново за нова крушка хенон?
10 мнения
• Страница 1 от 1