Слагане на LSD на E82 123d ?
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Слагане на LSD на E82 123d ?
Здравейте,
замислил съм слагането на LSD на Е82-ката (автоматик е). По-конкретно засега съм се спрял на Quaife, след като прочетох темата във форума на 1addicts.com и мненията за него са позитивни
В зимни условия LSD-то в комбинация с добри зимни гуми измъквали 1-чката навсякъде.
Искам да попитам някой от вас ползва ли "услугите" на LSD и какви са отзивите?
Според мненията в 1addicts.com колата се държи осезаемо по-добре и се контролира по-прецизно в "екстремни" ситуации
Благодаря предварително
замислил съм слагането на LSD на Е82-ката (автоматик е). По-конкретно засега съм се спрял на Quaife, след като прочетох темата във форума на 1addicts.com и мненията за него са позитивни

Искам да попитам някой от вас ползва ли "услугите" на LSD и какви са отзивите?

Според мненията в 1addicts.com колата се държи осезаемо по-добре и се контролира по-прецизно в "екстремни" ситуации

Благодаря предварително

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Re: Слагане на LSD на E82 123d ?
Нали знаеш, че при напълно изключено DTC (натискане и задържане на бутона) се използва електронна програма която симулира поведението на LSD? Това разбира се не е изобщо същото както мехничен LSD ама ще ти позволи да изпиташ нужното удоволствие на мокро и сняг
. Имайки предвид това аз бих се замислил дали наистина си струва инвестицията.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
martoto написа:Нали знаеш, че при напълно изключено DTC (натискане и задържане на бутона) се използва електронна програма която симулира поведението на LSD? Това разбира се не е изобщо същото както мехничен LSD ама ще ти позволи да изпиташ нужното удоволствие на мокро и сняг. Имайки предвид това аз бих се замислил дали наистина си струва инвестицията.
Знам, да. Онзи ден при изключено DTC имаше доволно буксуване в 5-6см сняг.
Надявам се тези дни да падне по-сериозен сняг и да пробвам т.нар. е-diff на картинг пистата

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
Днес беше перфектният ден за тестване какво може колата при DTC OFF, доволен съм от сукането на задницата, така че засега няма нужда от LSD 
Заседнахме и в едни преспи.. След като 50 минути чистихме сняг, бутахме и дори ни гониха кучета заради една лопата, взета от безлюден строителен обект, накрая излязохме

Заседнахме и в едни преспи.. След като 50 минути чистихме сняг, бутахме и дори ни гониха кучета заради една лопата, взета от безлюден строителен обект, накрая излязохме

Според мен LSD-то се заслужава всеки лев при мощните дизели автомат...тогава не само на мокро и сняг, колата е палава 

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
martoto написа:Нали знаеш, че при напълно изключено DTC (натискане и задържане на бутона) се използва електронна програма която симулира поведението на LSD? Това разбира се не е изобщо същото както мехничен LSD ама ще ти позволи да изпиташ нужното удоволствие на мокро и сняг. Имайки предвид това аз бих се замислил дали наистина си струва инвестицията.
Не ти трябва сняг или мокър път, че да я подрифтиш, дори без шпер

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
Toneloker написа:martoto написа:Нали знаеш, че при напълно изключено DTC (натискане и задържане на бутона) се използва електронна програма която симулира поведението на LSD? Това разбира се не е изобщо същото както мехничен LSD ама ще ти позволи да изпиташ нужното удоволствие на мокро и сняг. Имайки предвид това аз бих се замислил дали наистина си струва инвестицията.
Не ти трябва сняг или мокър път, че да я подрифтиш, дори без шпер![]()
Дам, вчера се уверих и в това, влязох с 60 в един 80-градусов завой и задницата направи един камшик

- Toneloker
- ентусиаст
-
Ако не е била със спряни системи дори лятото с зимни гуми няма занасяне!
Имал съм хечбек 1-ца, та знам. 

Това което говорите е леко занасяне на задницата, за хубав дрифт и пордължително плъзгане си трябва шпер 100%. Говора от опит...
- Toneloker
- ентусиаст
-
GaD написа:Това което говорите е леко занасяне на задницата, за хубав дрифт и пордължително плъзгане си трябва шпер 100%. Говора от опит...
Е да, ама аз не говоря за хубав дрифт, а по-скоро за занасяне на задницата.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Добре де тая 123ка не е ли достатъчно яка че да се си врътка както си иска... при мен с включени верно асц си прави камшици без никакви грижи..
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
Да, уверих се в това, особено в дъждовно времеxerial написа:Добре де тая 123ка не е ли достатъчно яка че да се си врътка както си иска... при мен с включени верно асц си прави камшици без никакви грижи..

14 мнения
• Страница 1 от 1