Помощ при избор на е65
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Помощ при избор на е65
Здравейте, чудя се дали да не се метна на едно такова, но още опипвам почвата. Как седят нещата при тях, какво трябва да гледам при покупка, кои са най-скъпите ремонти по тях и други такива пинизи? Държда да е бензинова, но май клоня към по-малките двигатели 3.0 и 3.5 поради простата причина, че навъртам мн. километри и евентуално по-малкия разход при тях и по-евтиното обслужване за масло и филтри биха ми били в плюс, тъй като карам бавно и нямам нужда да я тероризирам не ми трябват мн. коне само да ми миришат под капака.
Общо взето ще съм благодарен на всякаква информация, най-вече на такава добита от личен опит. 

- M_A_R_I_A_N
- Потребител
-
Re: Помощ при избор на е65
Вземи си 735, осмак=радост за ухото, разход 13-14 градско около 31-32 км. средна скорост, не мисля че 730i ще е по икономичен.
Гледай над 15 000 лв., защото всичко под тази сума е за бракуване и ще ти трябват 3000-4000 лв. за ремонти, т.к. това е БМВ 7 серия.
Дизел не ти трябва, ако искаш дизел само нов с 60 месеца гаранция .
Задължително сервиз..., по добре си купи от човек, а не от автокъща, и задължително трябва да имаш паркинг или гараж.
Иначе е65 е най-красивата кола !
Гледай над 15 000 лв., защото всичко под тази сума е за бракуване и ще ти трябват 3000-4000 лв. за ремонти, т.к. това е БМВ 7 серия.
Задължително сервиз..., по добре си купи от човек, а не от автокъща, и задължително трябва да имаш паркинг или гараж.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Оптималния ти избор в този случай е 3.0 мотор даже те съветвам търсия първия такъв 3.0 М54 231коня ама са доста рядко срещани и държат много цена
Барай шишарката Минкеее ....
3.0 бензин. Те са по-редки от алпините. За изискванията на колегата е перфектен, но изборът е никакъв.
Вземи си 735, осмак=радост за ухото, разход 13-14 градско около 31-32 км. средна скорост, не мисля че 730i ще е по икономичен.
Върнете се в началото
Колега извинявам се,но аз мойта я продавам за под 15 хил. и ако и намериш ремонти без двете гуми ,които съм описал ,за 3-4 хиляди лв.. директно ти я подарявам!Всичко най добро и успех на колега с търсенето!
Върнете се в началото
Колега извинявам се,но аз мойта я продавам за под 15 хил. и ако и намериш ремонти без двете гуми ,които съм описал ,за 3-4 хиляди лв.. директно ти я подарявам!Всичко най добро и успех на колега с търсенето!

- M_A_R_I_A_N
- Потребител
-
Колко пари я продаваш и каква е ?
Продавам я за 13500 не заради това,че е кошник и не казвам ,че е "Уникат или Чисто нова",но просто ми е излишна защото няма кой да я кара и все пак е кола на 11 години и цените им драстично паднаха,а и предпочитам да я дам малко по-евтино вместо да и плащам данъците и застраховките и да ме е жал как събира прах.И ако говорим истината 735 е най-евтиния вариант от всичките е65`ци на пазара.Повечето се насочват към тройка дизел или ако е бензинова 4.4 мотора.
Според мен 3 литровия бензин не припокрива цената,които са на пазара доста по височки са цените,но и си държат цена.По добрия вариант според мен е осмак и газово (макар че не съм по газта).
Весели празници!
Според мен 3 литровия бензин не припокрива цената,които са на пазара доста по височки са цените,но и си държат цена.По добрия вариант според мен е осмак и газово (макар че не съм по газта).
Весели празници!

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Младшии написа:Продавам я за 13500 не заради това,че е кошник и не казвам ,че е "Уникат или Чисто нова",но просто ми е излишна защото няма кой да я кара и все пак е кола на 11 години и цените им драстично паднаха,а и предпочитам да я дам малко по-евтино вместо да и плащам данъците и застраховките и да ме е жал как събира прах.И ако говорим истината 735 е най-евтиния вариант от всичките е65`ци на пазара.Повечето се насочват към тройка дизел или ако е бензинова 4.4 мотора.
Весели празници!
Това 13-14 като обикаляш околовръстното предполагам иначе няма как да го даде този разход ...
Барай шишарката Минкеее ....
10 мнения
• Страница 1 от 1