е65 760ли индивидуал автопилот запитване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
е65 760ли индивидуал автопилот запитване
Здр колеги . Днес съм горд собственик нв бмв е65 760ли индивидуал уникален автомобил . Та въпросът ми е как се активира автопилотът първият път когато натиснах лосчето и ми светна жълта лампа на арматурното табло и мисля че имаше и удивителен знак до него, но не ми изписа да задам определена скорост и натиснах пак лостчето и лампата спря да свети , но след това при повторен опит да го активирам нищо не става и нищо не светва . ще съм ви много благодарен ако може да ми помогнете да го настроя 

Re: е65 760ли индивидуал автопилот запитване
но запазен (да кажем втори/трети ключ на някоя ударена кола, която се продава на части) и да се препрограмира/обучи наново за да може да работи с моята кола или трябва да си купя нов от официален дилър?
"Add Mee"
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
addme написа:но запазен (да кажем втори/трети ключ на някоя ударена кола, която се продава на части) и да се препрограмира/обучи наново за да може да работи с моята кола или трябва да си купя нов от официален дилър?

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
addme написа:но запазен (да кажем втори/трети ключ на някоя ударена кола, която се продава на части) и да се препрограмира/обучи наново за да може да работи с моята кола или трябва да си купя нов от официален дилър?
този чупи тъпомерите

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
5 мнения
• Страница 1 от 1