Предстояща покупка на 735 е65 съвети
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- ivanstefanov
- Потребител
-
Предстояща покупка на 735 е65 съвети
Здравейте
моля да ми дадете малко информация за тази кола
харесал съм една 2002 година пише че е на 160000 км но едвали
имам няколко въпроса
1.отзад в багажника където стои навигацията та под нем няма нищо т.е на друга 735 има някаква метална кутия с кабели За какво е и трябва ли да има такава кутия
2.какво да очаквам от този автомобил има ли слаби места т.е нещо като вродена "болест"
3.какъв разход да очаквам
4 цена от 6000 евро добре ли е малко ми се струва ниска или е нормално е аз мисля и да се пазаря малко де
нека малко да ви я опиша (климатроника НЕ е двузонов,няма сиди ченджер ,седалките са оптостен вариант т.е няма мемори няма подгрев,няма вентилация,кожата е доста добре запазена ,две чисто нови зимни гуми,обслужена,регистрирана,гражданска до янучри,електрониката работи поне това дето пробвах си работеше
благодаря са съветите
моля да ми дадете малко информация за тази кола
харесал съм една 2002 година пише че е на 160000 км но едвали
имам няколко въпроса
1.отзад в багажника където стои навигацията та под нем няма нищо т.е на друга 735 има някаква метална кутия с кабели За какво е и трябва ли да има такава кутия
2.какво да очаквам от този автомобил има ли слаби места т.е нещо като вродена "болест"
3.какъв разход да очаквам
4 цена от 6000 евро добре ли е малко ми се струва ниска или е нормално е аз мисля и да се пазаря малко де

благодаря са съветите
1 мнение
• Страница 1 от 1