Проблем с радио Е65 ?

7-ма серия ('02 - '09)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с радио Е65 ?

Мнение от GERMAN POWER » 05 Ное 2013, 20:09

Здравейте колеги и от мен от днес с Е65 735 бензин, очарован съм от модела като мое първо впечатление 8) но има някакъв проблем с радиото когато задам FM вълни не свири и няма звук ,когато променя към АМ вълни хваща чуждастранни радиа и започва да свири но ,се чува много неприятно и заглушено.Когато пусна диск се чува пак силно напукване придрожено с усилен бас и едвам разбираема музика. Намерих настройките на Бас,требъл и центрирането,настройх ги както си е по ред но пак няма промяна в звученето.Възможно ли е тъй като колата е стояла доста време не паркинг и е с сменен акумулатор да се е объркала от всякъде,тъй като ми свети и Чек,и Паркинг ? Благодаря

Потребител
Аватар

Re: Проблем с радио Е65 ?

Мнение от M_A_R_I_A_N » 05 Ное 2013, 22:11

Здравей колега, имам подобен проблем и аз, моята също е 735 и е стояла две години на паркинг, и радиото се чува много глухо и то само от лявата предна шоф. тонколона иначе когато е на сд леко се заглушава от дясната страна и пропуква. Ако някой има идея от какво е да пише моля .

И нека модераторите бъдат по-толерантни, т.к. днес в 16:30 бях пуснал подобна тема и ми бе отхвърлена с мотива да се зачета във форума, но аз съм го изчел и никъде не се споменава за проблем с тихо радио свирещо само от шоф. тонколона, ако този форум не е за помощ на нас с Е65-ците, мога да направя специален.

Лека вечер Мариян ..

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с радио Е65 ?

Мнение от GERMAN POWER » 06 Ное 2013, 15:11

Да колега точно същото пукане имам и аз когадо е на диск се чува много мътно но свири,ана радио изобщо звук не издава само цъкане от време на време ! :dunno: :dunno:

Назад към Е65/E66