ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ - софтуеарно или как?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ - софтуеарно или как?
Здравейте,
искам да попитам дали някои е правил софтуеарно дневни светлини за нашите коли...къде и как?
искам да попитам дали някои е правил софтуеарно дневни светлини за нашите коли...къде и как?
Re: ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ - софтуеарно или как?
На моята ги настроих - бутона винаги на включени и когато изгася колата гаснат. Това е със софтуерна настройака.
Не съм сигурен, че разбирам правилно въпроса................
)))
Познат ми каза, че кръговете /габарита/ се приемат за дневни светлини. Това дали е така???? Защото би било много по удобно да си наглася светлините по същият начин на "автоматичните" и така ксенона няма да свети по цял ден...
Не съм сигурен, че разбирам правилно въпроса................

Познат ми каза, че кръговете /габарита/ се приемат за дневни светлини. Това дали е така???? Защото би било много по удобно да си наглася светлините по същият начин на "автоматичните" и така ксенона няма да свети по цял ден...
Здравейте, колеги ! И на мен ми ги направиха светлините да се пускат при стартиране на двигателя и при изгасяне да изгасят и те !
Софтуерно го направиха и тъй като не програмата не искаше да запише настройката влязоха в текстовия файл и от там го направиха!
Исках и огледалата да ми настроят да се прибират като изключа двигателя но не стана
Софтуерно го направиха и тъй като не програмата не искаше да запише настройката влязоха в текстовия файл и от там го направиха!
Исках и огледалата да ми настроят да се прибират като изключа двигателя но не стана

Колега всичко става софтуерно. Аз си настроих огледалата, но не като изгасиш двигателя а като заключиш автомобила и задържаш копчето за заключване, тогава се вдигат огледалата и ако има отворени стъкла също се вдигат.
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
къде и за колко пари ги кодирате?
LMA
DRL_V_GEDIMMT
wert_02
DRL_WERT_DIMMUNG
wert_01 = DRL-Dimmung 26%
това са дълги на % за LMA модул
TMFT
BEIKLAPPEN_B_KOMFORTSCHL
aktiv
прибиране на огледала
DRL_V_GEDIMMT
wert_02
DRL_WERT_DIMMUNG
wert_01 = DRL-Dimmung 26%
това са дълги на % за LMA модул
TMFT
BEIKLAPPEN_B_KOMFORTSCHL
aktiv
прибиране на огледала
- Damyan_Staykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 e91 320d 163 hp
- Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR
pironkov написа:НЕ! Вече имам фиш...
Добре, новите автомобили имат адски силни ангелски очи , едва ли им правят проблем

А иначе и за е65 сега харесах 25W бели лед крушки предполагам ако светят достатъчно силно няма да ми направят проблем !?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
kazper написа:Здравейте, колеги ! И на мен ми ги направиха светлините да се пускат при стартиране на двигателя и при изгасяне да изгасят и те !
май аз ти ги правих светлините ако не се бъркам, ако имаш време мини и ще ти направя и огледалата.
oci написа:kazper написа:Здравейте, колеги ! И на мен ми ги направиха светлините да се пускат при стартиране на двигателя и при изгасяне да изгасят и те !
май аз ти ги правих светлините ако не се бъркам, ако имаш време мини и ще ти направя и огледалата.
Къде е това - да мина и аз за светлините?
13 мнения
• Страница 1 от 1