Покупка на Bmw 745 LONG

7-ма серия ('02 - '09)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 и Skoda Octavia

Покупка на Bmw 745 LONG

Мнение от lubomirov1985 » 10 Юни 2013, 10:28

Здравейте колеги. Спрял съм се на конкретният автомобил и се надявам да споделите мнения за евентуалната му покупка. Нещата, които установих при огледа са - не свети лявата къса светлина (ксеноновата крушка), както и при спиране волана трепери доволно (дискове и накладки). Друго нещо като проблем не забелязах. Километрите не ги коментираме - почти ясно е,че не са тези :)

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=36l5r4

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E65 730d 2006
Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i

Re: Покупка на Bmw 745 LONG

Мнение от Baro 530d » 10 Юни 2013, 23:44

Здравей колега!Само да добавя за лявата къса крушка-Баласта е изгорял! И на мен ми замина преди месец-приготви се за около 300 лева с труд и баласт! Има и евтин вариант със китайски баласт но единия фар ще свети едно другия друго което е смешно просто! Накладки дискове няма да са евтини около 1000 лева накладки плюс дискове сигурно! Смяна на масла на мотор и кутия -1500 лева! Гуми и други консумативи да не ги говорим =прехвърляния и така нататъка.Груба сметка плюс-минус 3 бинки! Удоволствието от шофиране или возене особено при Ланг базата е кеф голям! (Всичко ако е ОК) :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d

Мнение от AngelG » 11 Юни 2013, 20:47

Почти сигурен съм , че тази седмица се ползваше като служебна кола към някое от министерствата.

ПП: Не съм 100% сигурен , но ако е така , смятай че е поне на 500к+ и е юркана кораво

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '06 e91 320d 163 hp
Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR

Мнение от Damyan_Staykov » 12 Юни 2013, 10:38

lubomirov1985 написа:Здравейте колеги. Спрял съм се на конкретният автомобил и се надявам да споделите мнения за евентуалната му покупка. Нещата, които установих при огледа са - не свети лявата къса светлина (ксеноновата крушка), както и при спиране волана трепери доволно (дискове и накладки). Друго нещо като проблем не забелязах. Километрите не ги коментираме - почти ясно е,че не са тези :)

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=36l5r4

Колата по принцип е уникална! Карам 745и не лонга, но съм страшно доволен.Много здрава кола, изключително удоволствие, но кефа си има цена.В момента тези седмици не са кой знае колко скъпи за купуване, но поддръжката си е като за нова кола.
Подкрепям те с 2 ръце да си вземеш 4,5 двигателя.Уникално зверче е :) Успех и да се похвалиш !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GERMAN POWER » 13 Юни 2013, 16:32

Да колеги, много апетитно вземаха да изглеждат тези бензинови е65 ци ,ценово имам в предвид, от 10 000 до 15 000 бензиновите.Забелязвам че салоните им греят,нали предполага се че ако една такава кола е бангия е удачно и по салона малко да съдим, имали ги подводните камъни там или просто процента на овехтяване надделя и за тях като добавим и годинките :) :bchug: Поздрави.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '06 e91 320d 163 hp
Мечтае да кара: G-POWER M6 HURRICANE RS, Nissan GTR

Мнение от Damyan_Staykov » 14 Юни 2013, 8:46

GERMAN POWER написа:Да колеги, много апетитно вземаха да изглеждат тези бензинови е65 ци ,ценово имам в предвид, от 10 000 до 15 000 бензиновите.Забелязвам че салоните им греят,нали предполага се че ако една такава кола е бангия е удачно и по салона малко да съдим, имали ги подводните камъни там или просто процента на овехтяване надделя и за тях като добавим и годинките :) :bchug: Поздрави.

Апетитни са да, но пак ти казвам, че поддръжката си е като за нова кола.Лесно е да се купи трудно е да се поддържа.Аз моята е взех уж в прекрасно състояние с леки забележки в салона и отвън почти незначителни, всичко си беше 6, карах я и на диагностика всичко беше прекрасно, но месец след това спрях и не запалих повече - изгоря алтернатора.Има някой неща които няма как да предвидиш и да не говорим, че съвпадна със смяна на консумативи, та равносметката беше 2053 лв. консумативи, пълна диагностика, накрайник на кормилната, демонтаж и монтаж на алтернатор + нов алтернатор 2400 от Германия.Иначе като цяло са много здрави коли, особено двигатели и скоростни кутии, но парата там е :!: .Върви мнооого доволно и особено на магистрала ако си караш със 130 и натиснеш докрай няма да се усетиш усмивката как ще ти стигне до ушите :)) Запомни, че кефа цена няма !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GERMAN POWER » 15 Юни 2013, 16:33

Това за кефа и цената ми е понятно тъй като 2 S класи съм имал през 2,3 години едната 320 бензин другата до януари тази година 500 бензин , при тях е аналогично ;) :bchug:

Назад към Е65/E66