Е65 направи си сам
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Е65 направи си сам
Видях подобна тема по чуждоезичните форуми. Пишете за всякакви подобрения, които ви идват наум, трикове и модификации.
Например ето как може да се рестартира скоростната кутия т.е да се изчистят натрупани грешки.
1. Слагате ключа в слота
2. Натискате старт бутона без да слагате крак на спирачката - идеята е да светне таблото. Колата не трябва да запалена.
3. Натискате газта до ламарината и държите така 25 секунди
4. Палите колата и се опитвате да разберете дали има разлика в поведението на кутията
Не знам дали си внушавам, но при мен има разлика.
Например ето как може да се рестартира скоростната кутия т.е да се изчистят натрупани грешки.
1. Слагате ключа в слота
2. Натискате старт бутона без да слагате крак на спирачката - идеята е да светне таблото. Колата не трябва да запалена.
4. Палите колата и се опитвате да разберете дали има разлика в поведението на кутията

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Re: Е65 направи си сам
това не чисти никакви грешки
след като се направи тази процедура се ресетва кутията, т.е. тя се обучава и свиква със стила на каране, за да може да сменя по правилно скоростите, след тази процедура се обучава на ново. За това си усетил разлика

след като се направи тази процедура се ресетва кутията, т.е. тя се обучава и свиква със стила на каране, за да може да сменя по правилно скоростите, след тази процедура се обучава на ново. За това си усетил разлика
kunz69 написа:Видях подобна тема по чуждоезичните форуми. Пишете за всякакви подобрения, които ви идват наум, трикове и модификации.
1. Слагате ключа в слота
4. Палите колата и се опитвате да разберете дали има разлика в поведението на кутията![]()
Ето го същото и на видео http://www.youtube.com/watch?v=sQzeo-5bqMc
BMW E39 FOREVER ( !!! )
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
А колеги мога ли да гледам нивото на маслото си на монитора . Колата ми е 760ли 2004 ?
4 мнения
• Страница 1 от 1