Информация за Е65
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Информация за Е65
Здравейте, колеги,скоро си купих BMW Е65 и много неща не ми са ясни.
Имам следните въпроси едното е , че отгоре на екрана на навигацията има три букви TMC и количка до тях до скоро колата беше жълта се свети червено, проблем ли е това? Другият проблем ми е като натисна бутона за заключване на задните прозорци се чува някакво тупане на задната облегалка. Колата е 730 D 2003г. Благодаря предварително. Иначе съм много доволен от колата има уникална возия и много нисък разход на гориво и прилично ускорение.
Имам следните въпроси едното е , че отгоре на екрана на навигацията има три букви TMC и количка до тях до скоро колата беше жълта се свети червено, проблем ли е това? Другият проблем ми е като натисна бутона за заключване на задните прозорци се чува някакво тупане на задната облегалка. Колата е 730 D 2003г. Благодаря предварително. Иначе съм много доволен от колата има уникална возия и много нисък разход на гориво и прилично ускорение.
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Re: Информация за Е65
TMC e информация за трафика, но в България не се поддържа, затова ти свети червено.
По другия въпрос по-запознатите колеги да помогнат
П.С. Да ти е честита колата и само масло и гуми да сменяш
По другия въпрос по-запознатите колеги да помогнат

П.С. Да ти е честита колата и само масло и гуми да сменяш

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Re: Информация за Е65
ТМС не се ли появява когато колата даде някоя грешка, в зависимост дали е жълта или червена такъв цвят светва и нарисуваната кола до буквите ТМС или аз се бъркам?
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Georgiev BMW написа:ТМС не се ли появява когато колата даде някоя грешка, в зависимост дали е жълта или червена такъв цвят светва и нарисуваната кола до буквите ТМС или аз се бъркам?
Явно не съм чел внимателно. Колегата наистина е казал, че колата е червена, а не TMC.
Предполагам, че ти си прав.

5 мнения
• Страница 1 от 1