Logic7 amplifier /Усилвател/
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Logic7 amplifier /Усилвател/
Здравейте,
Наводни ми се багажника и ми се изтриха всички настройки на усилвателя, като съответно ми бяха заминали и някакви чипове по него, които ми ги смениха.
Сега се налага да ми се обучи наново усилвателя, като за целта трябва да се копират настройките от друга 7ца с LOGIC7 на моята.
Ако някой колега има време и желание да помогне, да пише. Трябва да отидем 2те коли и да се копират от едната на другата кола.
Колеги помагайте, спешно е. Тишината в колата ме убива
Наводни ми се багажника и ми се изтриха всички настройки на усилвателя, като съответно ми бяха заминали и някакви чипове по него, които ми ги смениха.
Сега се налага да ми се обучи наново усилвателя, като за целта трябва да се копират настройките от друга 7ца с LOGIC7 на моята.
Ако някой колега има време и желание да помогне, да пише. Трябва да отидем 2те коли и да се копират от едната на другата кола.
Колеги помагайте, спешно е. Тишината в колата ме убива

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Re: Logic7 amplifier /Усилвател/
колега ще ти звънна другата седмица ако не си се оправил, може да ползваш мойте
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Ако под настройки имаш предвид прекодиране, в София има сума ти народ, който може да я свърши тази работа. Ако имаш предвид препрограмиране е малко по-сложно, но все пак има кой да ти помогне. Настройки от кола на кола аз иначе незнам как се "прехвърлят" 

Only dead fish follow the stream...
Прекодирането лесно, само че моя Лоджик е празен и трябва да му се налее информация в процесора. Един вид да се препрограмира. Трябва да се свалят всички данни от работещ процесор и да се копират на моя. За сега имам няколко неуспешни опита с прекодиране (много хора твърдяха че така ще стане), та пак се върнах на варианта да копирам от друга 7ца.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Т.е. пробвано е само прекодиране, а не препрограмиране (ъпдейт на софтуера на модула). Ако с това не се оправи, значи си подменил някой EEPROM с фабрични настойки (ако въобще този модул има такава памет). Сещаш ли се какъв 'чип' са ти подменили?
Only dead fish follow the stream...
Не знам какъв чип сменяха, но пробвах вчера през оптиката да се налее нов софтуеър, но стига до средата и дава че процеса не може да бъде завършен. Правиха ми го с онлайн стенд към камор. Сега чакам тук колегите да се обадят и да отидем да пробваме да копираме. Надявам се да стане, че вече месец обикалям по сервизи и само пари и пишман майстори.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
темата май е за триене, вчера ходихме с колегата и не се получи ...
Потвърдено! След много мъка, вече Лоджика е на боклука и си търся втора ръка. Ако някой продава на разумна цена да пише лично.
10 мнения
• Страница 1 от 1