Night Vision проблем - решен!

7-ма серия ('02 - '09)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 730 Ld

Night Vision проблем - решен!

Мнение от locaven » 12 Ное 2012, 23:23

Здравейте бимъри,
най-после разреших проблема на камерата за нощно виждане и сега се кефя максимално на тази ненужна за много, но уверявам ви, доста оригинална, атрактивна и полезна екстра.
Във "Варна карс" след кратък 5-мин.преглед ми заявиха, че трябва да сменя цялата система, състояща се от 4 компонента на обща цена 6600 лв. (без труда). Момчетата, които ми помогнаха системата да заработи отново ми взеха 200 лв. Поиграха си доста и след това заявиха, че втора с такъв проблем не се наемат да правят за по-малко от 500 лв., но и това е супер, в сравнение с офертата на оторизирания сервиз.
Ако някои има проблем с тази система и има нужда от съдействие, да ми пише и ще му дам координати на тези "магьосници". Намират се във Варна. Решават всякакви "тънки" ел.проблеми...

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Re: Night Vision проблем - решен!

Мнение от asasin18 » 14 Ное 2012, 14:21

колега дай снимка да видиме как се вижда след решения проблем, както и ако може координати на тези момчета

Потребител
Аватар

Мнение от locaven » 17 Ное 2012, 0:20

Казват се Жоро и Бойко.

MOD EDIT: Координати само на ЛС, ако някой ги поиска!

Снимки ще кача малко по-нататък.

Потребител
Аватар

Мнение от locaven » 29 Ное 2012, 22:54

Ето 2 снимки на екрана, когато камерата за нощно виждане работи. Извинявам се за лошото качество - правени са с моб.телефон.
Топлите обекти светят. Вижда се ясно бягащото дете, както и преминаващия автомобил. Обърнете внимание колко ярко свети горещият му ауспух, както и предното му дясно колело, което означава, че там има някакъв проблем със спирачките и загрява твърде много.
Както писах вече, екстрата е много полезна и авангардна. На тъмно се вижда дори и по-добре. Тези снимки са правени през деня.

Night vision 1.jpg

Night vision 2.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 30 Ное 2012, 14:42

колега айде снимай и през нощта ако можеш :))) междо другото моята камера излиза само на правоъгълничето където ми излиза парктроника отстрани ми остава навигацията ;)
също така ако можеш да ми пратиш и координати на тия хора на лично съобщение ще е супер :)

Назад към Е65/E66