Покупка на 730d или 740d

7-ма серия ('02 - '09)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Покупка на 730d или 740d

Мнение от ilanium7 » 23 Мар 2012, 20:59

Колеги моля за малко помощ....
от няколко месеца търся Е65-ца-730d или 740d-черна,черен к.салон,TV,DVD,вакуум,комфорт седалки.....естествено запазения вид е от значение
Какво се случва до тук....:
730d явно се оказва голяма рядкост в този пакет който търся-от общо 2 намерени /едната в Благоевград,другата в София/ и двете имаха удари...
740d има повече,обаче ме стреснаха че Е65-ците имали дежурен проблем със скоростните кутии-били направени да издържат 300к км.-това ми го казаха от М-кар,Камор и още няколко бмв сервиза.А и нещо друго-по-големия двигател бил предпоставка за по-скорошен такъв проблем.Освен това рейката и окачването също било проблем,защото колата била тежка,а нашите пътища са леко казано -лунен сюжет.
Нямам идея какво още може да се очаква като мнения за проблеми,за това каквото споделите,че е от полза
Знам,че не е ново подобно питане за форума...
Търся в Германия,Италия и Франция коли с този пакет,но и там е трудно да се намери точно тази комбинация...
Благодаря предварително.

Аватар

Re: Покупка на 730d или 740d

Мнение от s_max » 02 Апр 2012, 19:18

Колега кажи какъв ти е бюджета?
Относно поддръжката на окачването зависи къде ще караш и как, но като цяло България си е гадно място за колите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 03 Апр 2012, 15:35

не те знам как си с парите, но мойта 745д е такава, и ако имаш интерес може да измислиме цена. Колата е в топ състояние и със страшно много екстри и като цяло не съм я пускал за продажба още защото мисля да си я карам, но при добра цена ... двд нямам но пък имам логик ;)

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 27 Юли 2013, 13:44

Може ли някой с 740д да даде мнение за колата като цяло?
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребител
Аватар

Мнение от kazper » 29 Юли 2013, 9:33

Здравейте, колеги ! Аз карам 740д от скоро и съм супер впечатлен от автомобила ! За момента нямам грижи с кутията, с окачването имах но след като я обслужих подобаващо в DSC Performance съм супер доволен от поведението и возията ! Сменил съм всички шарнири,тампони, накрайници и още няколко неща по предницата и в момента вози доста доволно, има някакво почукване едва уловимо от рейката но и нейният ден ще дойде :)
Ако питаш мен колега скачай смело в 740д или 745д !
Като разход не е най-икономичният модел на света, но за тази голяма кола и начина ми на каране е добър.

Поздрави :)

Назад към Е65/E66