Пръв оглед на Е65 2003г. 730д. Бургас
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Пръв оглед на Е65 2003г. 730д. Бургас
Здравейте! От доста време искам да си купя 730 д е 65 и най-накраЯ започнах с огледите. Днес гледах една 2003г май месец, доста запазена отвън и отвътре....за сметка на някои екстри, като вакум по вратите, копче на багажника, шибедах, обдухване и без 19-тки
... но поне е с подгряване, комфортни седалки и поставки за чаши, както и е черна
)... Само едно нещо ми направи лошо впечатление. Когато включа на "м" за смяна на скоростите от планките на волана, която и от двете планки да натисна , сменя скоростта с една надолу...нагоре не снемя ?!?!? това дали е някакъв сериозен проблем, как мислите? и също изписва някаква грешка за еърбега? Иначе е доста запазена , на около 200000 км, но пък реални ,ако съдя по сервизната книжка
Много ще се радвам да чуя и вашите мнения, съвети.....в понеделниик мисля да правя цялостна диагностика в Бова кар Бургас...... и можете ли да ми препоръчате сервиз за подръжка в БургАС , ако евентуално я взема? Благодаря предварително 

Re: Пръв оглед на Е65 2003г. 730д. Бургас
Тцтцтцтцт... никой ли няма да ме отрази?
Хайде де, напишете някои плюсове и винуси примерно за автомобила? и сервизче в Бургас?!?! утре съм на диагностикааааа....
?

Само едно нещо ми направи лошо впечатление. Когато включа на "м" за смяна на скоростите от планките на волана, която и от двете планки да натисна , сменя скоростта с една надолу...нагоре не снемя ?!?!?
Колега, ако искаш да сменя нагоре трябва да натиснеш някой от двата бутона, които се намират от задната страна на волана. Е65 е един много добър автомобил, стига електрониката да му е наред.
Колега, ако искаш да сменя нагоре трябва да натиснеш някой от двата бутона, които се намират от задната страна на волана. Е65 е един много добър автомобил, стига електрониката да му е наред.
аз вече няколко години карам 7-ци и съм много доволен...колега продавам моята кукла...може да я видиш на снимките тук.
Оххх, относно планките на волана, много се извинявам - много глупаво от моя страна
голям срам брах в Бовата
Иначе колата излезе долу-горе читава.... има някакъв теч на масло от скоростната кутия, който срещу 1000 лв , смяна на масло, филтър и уплътнение някакво, ще се оправи
излезе някаква грешка на парктроника, и според бовата ще ми струва 285 лв, но много е вероятно просто да има нещо разкачено....както винаги те обичат да си сменят, а след това да видят дали това е бил проблема
,.... относно еърбега - ми казаха за някакви датчици, единия 290 лв, другия 1450 лв, но пак не знаят дали е от това със сигурност
искаха ми допулнително 250 лв , само за да проверят коя от двете суми ще е или и двете заедно....много несериозно според мен........и така, най-вече маслото е някакъв проблем (по скоро консуматив).... кажете си мнението, моля ви.... и най вече ,ако знаете някакъв читав сервиз в Бургас, че бовата си ебало майкатаааа
срещата ми с баш собственика на автомобила е утре, и искам възможно най-много денги да му сваля от цената
П.С. колега Пиронков - твоята я видях, индивидуала си е идивидуал
, страхотна е , но едва ли ще се разберем за парите.....пиши все пак едно лично , долу-горе цената 

pironkov написа:аз вече няколко години карам 7-ци и съм много доволен...колега продавам моята кукла...може да я видиш на снимките тук.
Е айде дай малко инфо за тази, която продаваш. Може да и се навия.
И в моята тема се похвали, че я продаваш, но повече нищо не ми писа.

И мислите ли ,че този проблем с теча на масло от скоростната кутия, може да е индикация ,че скоро ще и идва времето?!?! това взе да ме притеснява..... от бова ми казаха ,че е често срещано явление при тези 7-ци ?!?! благодаря предварително
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
bigfan написа:И мислите ли ,че този проблем с теча на масло от скоростната кутия, може да е индикация ,че скоро ще и идва времето?!?! това взе да ме притеснява..... от бова ми казаха ,че е често срещано явление при тези 7-ци ?!?! благодаря предварително
Като остане без масло много ясно че ще се строши тоя автомат

Аз автомат да работи без масло не съм виждал до сега

Е естествено ,че купя ли я, веднага ще го сменя! друго имах предвид....? нормално ли е да протичат от време на време
..... и хилядато лева които ми искат от Бова кар за смяна , филтър и уплътнение , нормални ли са?!@!? :Д хайде де, пишете.... серзизче читаво в Бургас????

Не ви трябват такива разбичкани коли...нормално е като вземеш кола която е 2-ра ръка да има някои дребни неща...то нова купуваш и има. Но да вземеш кола която има 101 знайни и още толкова незнайни проблеми си е лудост за да я вземеш с някой лев по на сметка...и после да дадеш 2-но за ремонти 

Свърши вече. Днес ще я прехвърлям!
)) Дано да ми е късмет колицата. Ще кача снимки да я видите. И все пак , ако се сетите за добър сервиз на бмв в Бургас , да пишете! Гледам теми от 2008-2009г за някакъв Митко ,който бил някъде до автокъщите.... има ли го още, и добре ли ще се отнася към моята кукла
?

bigfan написа:Е естествено ,че купя ли я, веднага ще го сменя! друго имах предвид....? нормално ли е да протичат от време на време..... и хилядато лева които ми искат от Бова кар за смяна , филтър и уплътнение , нормални ли са?!@!? :Д хайде де, пишете.... серзизче читаво в Бургас????
Не е нормално да има теч. В оторизираните сервизи и при най-малкото омасляване казват, че има теч. Така или иначе е добре ако я купиш, имайки в предвит километрите да смениш маслото. В Камор ми взеха над 1000лв.
12 мнения
• Страница 1 от 1