Имали 730д фейс 218кс.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Имали 730д фейс 218кс.
Пилев написа:Визия. Малко ли са е39-ките например с сменени стопове и фарове.
Възможности много. Трябва да се види на място. Но аз лично дори не бих гледал такава кола.
Колега но при е39-ката размера на фаровете и стоповете е една и съща на тази от фейслифта или по-старите, докато при е65-ката тотално се различават и по-размер и форма фаровете и да си ги купиш няма да станат на същото място

Последна промяна flex_k на 07 Апр 2014, 20:04, променена общо 1 път
BMW E39 FOREVER ( !!! )
ест. сменя се багажник, броня и т.н.
Въпросът е, че не е единствен вариант, колата да е помляна. Не казвам че тази не е!
Въпросът е, че не е единствен вариант, колата да е помляна. Не казвам че тази не е!
Ето още една лъжлива FACELIFT май месец на 2003 само, че тази е бензинка но пак става
http://www.cars.bg/c592923

BMW E39 FOREVER ( !!! )
Обаче когато превъртат километража, явно 165 ги влече особено - гледам за повечето оферти от автокъщи всички коли са на толкова. Трябва и моята да я превъртя до 145 примерно и да обяснявам че са реални 

Life is like a roller coaster.
It has ups and downs.
But it`s your choice to scream or enjoy the ride!
It has ups and downs.
But it`s your choice to scream or enjoy the ride!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Beat написа:Колата от обявата си е Е65. Просто е сменяно всичко отпред и отзад и изглежда като Е66.
само да ти обЯсна, че е65 е къса база, а е66 дълга, това няма общо фейс или не

а иначе по темата явно е правена колата

- Beat
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- Мечтае да кара: Десет цилиндрово Е60
- Детайли за колата: Много бавна
asasin18 написа:Beat написа:Колата от обявата си е Е65. Просто е сменяно всичко отпред и отзад и изглежда като Е66.
само да ти обЯсна, че е65 е къса база, а е66 дълга, това няма общо фейс или не
а иначе по темата явно е правена колата
Само да ти обЯсна, че малко по-надолу съм пуснал мнение, в което съм се поправил.

- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 730d 2006
- Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i
Колеги обобщавам и аз казаното до тук: Фейслифт с 218 кс няма,освен както при господина с обявата не е решила да си прави фейс в гаража или по-вероятно да си е ударил колата и решил да я обнови! Фейса на Е65 започва 2005 година Март месец с двигател M57TU2D30 с 231 конски сили, Е66 се води дългата база! Тая кола веднага се разпознава от интериора дали е фейс или не!Интериора е малко по-стилен,Ай-драйва е осъвършенстван и менюто е по-цветно и т.н! Това са 2 критерия по които ще разбереш дали наистина е фейс. А относно обявата колата и аз съм я гледал преди да си зема моята нова кола,но като видях,че не е фейс се отказах.Единственото хубажо на тази кола,че е ИНДИВИДУАЛ! Но според мен няма смисил дай още няколко хиляди лева и си вземи наистина фейс, лично аз усетих много разлика спрямо старата и новата ми кола! Успех в придобиването на Е65 горещото ти го препоръчвам,уникален автомобил,само да попаднеш на читава!
Поздрави колеги!

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Baro 530d написа:Колеги обобщавам и аз казаното до тук: Фейслифт с 218 кс няма,освен както при господина с обявата не е решила да си прави фейс в гаража или по-вероятно да си е ударил колата и решил да я обнови! Фейса на Е65 започва 2005 година Март месец с двигател M57TU2D30 с 231 конски сили, Е66 се води дългата база! Тая кола веднага се разпознава от интериора дали е фейс или не!Интериора е малко по-стилен,Ай-драйва е осъвършенстван и менюто е по-цветно и т.н! Това са 2 критерия по които ще разбереш дали наистина е фейс. А относно обявата колата и аз съм я гледал преди да си зема моята нова кола,но като видях,че не е фейс се отказах.Единственото хубажо на тази кола,че е ИНДИВИДУАЛ! Но според мен няма смисил дай още няколко хиляди лева и си вземи наистина фейс, лично аз усетих много разлика спрямо старата и новата ми кола! Успех в придобиването на Е65 горещото ти го препоръчвам,уникален автомобил,само да попаднеш на читава!Поздрави колеги!
![]()
Здравейте колеги,
Да се включа и аз по темата, защото колата от обявата е моя.
Нито се опитвам да лъжа някого за годината, нито фейслифта е правена в гаража. Ако исках да лъжа някой нямаше да пише 218к.с. а щяха да са 231к.с., а разликата вътре е само в Idrive, който се сменя за 100лв и само някой спец по модела може да хване, че е правена фейслифт. Колата съм я купил от Overdrive през 2011г., фейслифта е правен там, сменено е абсолютно всичко необходимо по екстериора, за да е пълен фейслифт отвън и двигателя е с пренаписан софтуер от Тони Келеша от Варна. Който иска да я види може да заповяда и ще се убеди в разликата между гаражна изработка и изработката на моята кола.
Ето линк към тема в която съм постнал и снимки с високо качество: viewtopic.php?f=124&t=213850&start=15
Знам как съм я карал и поддържал, давам я с 2 комплекта почти нови гуми и джанти (който ще купува такава кола да има в предвид, че комплект гуми е най-малко 2000лв.!), може да се провери, че е Individual, (за тези, които знаят какво е това, понеже ми омръзна да ме питат какво означава) пише си го на табелката на рамата и по VIN си излиза така, има екстри които не са много рядко срещани и за да не съм голословен днес ще направя снимка на таблото и нека тези от вас с Е65 да кажат на колко от тях има са такива таблата. Затова по обявите се слагат телефони, за да може някой като има въпрос или нещо не му е ясно да се обади да пита, а не дава мотив на пишещите братя по форумите да се развихрят, че е помляна, че е гаражна и т.н.
По поста на колегата Baro, който казва, че единственото хубаво по колата било, че е Individual мога да отговоря, че съм готов да организирам една среща, за да се убеди, че далеч не е прав!
Надявам се, че съм отговорил на въпросите и забележките на съфорумците, но ако съм пропуснал нещо ще се радвам да ми пишете и всичко да се изясни.
Поздрави!

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
... а разликата вътре е само в Idrive, който се сменя за 100лв и само някой спец по модела може да хване
Нищо лично, но има разлика и в панела на климатроника и във врътките и в радиото.
Не, че е невъзможно да се сменят и те....
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Колегата с колата от обявата дане се засяга просто пуснах обявата за пример а не да я коментираме.
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Колеги каква е по точно разликата в самият Идрайв (мониторът ли е по нов или самият софтуер) . Благодаря
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
dobromir написа:Колеги каква е по точно разликата в самият Идрайв (мониторът ли е по нов или самият софтуер) . Благодаря
И софтуер и контролер са различни, монитора не съм много сигурен, че е различен.
- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 730d 2006
- Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i
Здравейте отново колеги!Първо да се уточня и ако съм засегнал без да искам с нещо колегата Jivko81 да му се извиня!Колега мисълта ми беше,че колата ти не е фейс и какви може би са евентуалните мисли за да я направиш фейсова! Не казвам,че колата ти 100% има удар или е в лошо техническо състояние,вервам ти,че колата ти е много добро състояние и подържано както е подобаващо за една седмица и като цяло за едно БМВ и кола общо взето!Но с една смяна на Ай-драйв (и то толкоз евтино-100лв) пак ще се разпознае,че не е фейсова! Разликата не е само козметична отвътре както и отвънка!Колата е осъвършенствана като цяло! Да ти дам няколко примера: Мотора е по-пъргав,тия 13 кс се усещат много добре,разхода е близо с литър по-малък,проблема свъпросните пеперуди и пукането на колекторите вече е оправен в този мотор(статия на АутоБилд),Ай-драйв е усъвършенстван и и т.н!Това е най-важното за мен,някой ако се сеща още нещо да добави.И отново повтарям:наистина колата ти сигурно е в много добро състояние и това,че е ИНДИВИДУАЛ е огромен плюс,но на визия е само фейслифт а в реалност не е!Не исках да кажа,че си лъжец или мошеник!!!Както ти си писал,че двигателя е 218кс и от там се разбира пак.
Извинявай отново за погрешното разбиране или ако си мислиш,че ти правя анти-реклама,просто колегата пита въпрос във форума и който е компетентен по въпроса би било редно да му отговори подобаващо.А вече от тук нататъка той да си прецени какво смята да кара. Поздрави на всички колеги
Извинявай отново за погрешното разбиране или ако си мислиш,че ти правя анти-реклама,просто колегата пита въпрос във форума и който е компетентен по въпроса би било редно да му отговори подобаващо.А вече от тук нататъка той да си прецени какво смята да кара. Поздрави на всички колеги

- nikola_petrow
- кандидат ентусиаст
-
Предната броня от фейслифтовата е65 дали пасва на модел преди фейса или трябва някак да се проспособява.Видях,че колегата е правил тунинга във фирма,но дали може без никакви добавки да паснат броните.
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Baro 530d написа:Здравейте отново колеги!Първо да се уточня и ако съм засегнал без да искам с нещо колегата Jivko81 да му се извиня!Колега мисълта ми беше,че колата ти не е фейс и какви може би са евентуалните мисли за да я направиш фейсова! Не казвам,че колата ти 100% има удар или е в лошо техническо състояние,вервам ти,че колата ти е много добро състояние и подържано както е подобаващо за една седмица и като цяло за едно БМВ и кола общо взето!Но с една смяна на Ай-драйв (и то толкоз евтино-100лв) пак ще се разпознае,че не е фейсова! Разликата не е само козметична отвътре както и отвънка!Колата е осъвършенствана като цяло! Да ти дам няколко примера: Мотора е по-пъргав,тия 13 кс се усещат много добре,разхода е близо с литър по-малък,проблема свъпросните пеперуди и пукането на колекторите вече е оправен в този мотор(статия на АутоБилд),Ай-драйв е усъвършенстван и и т.н!Това е най-важното за мен,някой ако се сеща още нещо да добави.И отново повтарям:наистина колата ти сигурно е в много добро състояние и това,че е ИНДИВИДУАЛ е огромен плюс,но на визия е само фейслифт а в реалност не е!Не исках да кажа,че си лъжец или мошеник!!!Както ти си писал,че двигателя е 218кс и от там се разбира пак.
Здравей колега,
Не трябваше и аз така да 'избухвам', но....
Прав си за разликите като цяло, аз коментирах само разликите по интериор и екстериор, без двигател и т.н.
Поздрави!

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3