Имали 730д фейс 218кс.

7-ма серия ('02 - '09)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар

Re: Имали 730д фейс 218кс.

Мнение от flex_k » 28 Мар 2014, 15:04

Пилев написа:Визия. Малко ли са е39-ките например с сменени стопове и фарове :).
Възможности много. Трябва да се види на място. Но аз лично дори не бих гледал такава кола.

Колега но при е39-ката размера на фаровете и стоповете е една и съща на тази от фейслифта или по-старите, докато при е65-ката тотално се различават и по-размер и форма фаровете и да си ги купиш няма да станат на същото място :mhihi: Изображение
Последна промяна flex_k на 07 Апр 2014, 20:04, променена общо 1 път
BMW E39 FOREVER ( !!! )

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 28 Мар 2014, 16:59

ест. сменя се багажник, броня и т.н.
Въпросът е, че не е единствен вариант, колата да е помляна. Не казвам че тази не е!

Аватар

Мнение от flex_k » 28 Мар 2014, 19:55

Ето още една лъжлива FACELIFT май месец на 2003 само, че тази е бензинка но пак става :yes: http://www.cars.bg/c592923
BMW E39 FOREVER ( !!! )

Потребител
Аватар
Кара: BMW 730D / E65

Мнение от Avatarest » 31 Мар 2014, 22:55

Обаче когато превъртат километража, явно 165 ги влече особено - гледам за повечето оферти от автокъщи всички коли са на толкова. Трябва и моята да я превъртя до 145 примерно и да обяснявам че са реални :)
Life is like a roller coaster.
It has ups and downs.
But it`s your choice to scream or enjoy the ride!

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 01 Апр 2014, 16:46

Beat написа:Колата от обявата си е Е65. Просто е сменяно всичко отпред и отзад и изглежда като Е66.

само да ти обЯсна, че е65 е къса база, а е66 дълга, това няма общо фейс или не :winky:

а иначе по темата явно е правена колата ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат
Мечтае да кара: Десет цилиндрово Е60
Детайли за колата: Много бавна

Мнение от Beat » 01 Апр 2014, 19:04

asasin18 написа:
Beat написа:Колата от обявата си е Е65. Просто е сменяно всичко отпред и отзад и изглежда като Е66.

само да ти обЯсна, че е65 е къса база, а е66 дълга, това няма общо фейс или не :winky:

а иначе по темата явно е правена колата ;)

Само да ти обЯсна, че малко по-надолу съм пуснал мнение, в което съм се поправил. :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E65 730d 2006
Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i

Мнение от Baro 530d » 03 Апр 2014, 8:50

Колеги обобщавам и аз казаното до тук: Фейслифт с 218 кс няма,освен както при господина с обявата не е решила да си прави фейс в гаража или по-вероятно да си е ударил колата и решил да я обнови! Фейса на Е65 започва 2005 година Март месец с двигател M57TU2D30 с 231 конски сили, Е66 се води дългата база! Тая кола веднага се разпознава от интериора дали е фейс или не!Интериора е малко по-стилен,Ай-драйва е осъвършенстван и менюто е по-цветно и т.н! Това са 2 критерия по които ще разбереш дали наистина е фейс. А относно обявата колата и аз съм я гледал преди да си зема моята нова кола,но като видях,че не е фейс се отказах.Единственото хубажо на тази кола,че е ИНДИВИДУАЛ! Но според мен няма смисил дай още няколко хиляди лева и си вземи наистина фейс, лично аз усетих много разлика спрямо старата и новата ми кола! Успех в придобиването на Е65 горещото ти го препоръчвам,уникален автомобил,само да попаднеш на читава! :yes: Поздрави колеги! :bchug: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 750LI Xdrive

Мнение от jivko81 » 05 Апр 2014, 14:57

Baro 530d написа:Колеги обобщавам и аз казаното до тук: Фейслифт с 218 кс няма,освен както при господина с обявата не е решила да си прави фейс в гаража или по-вероятно да си е ударил колата и решил да я обнови! Фейса на Е65 започва 2005 година Март месец с двигател M57TU2D30 с 231 конски сили, Е66 се води дългата база! Тая кола веднага се разпознава от интериора дали е фейс или не!Интериора е малко по-стилен,Ай-драйва е осъвършенстван и менюто е по-цветно и т.н! Това са 2 критерия по които ще разбереш дали наистина е фейс. А относно обявата колата и аз съм я гледал преди да си зема моята нова кола,но като видях,че не е фейс се отказах.Единственото хубажо на тази кола,че е ИНДИВИДУАЛ! Но според мен няма смисил дай още няколко хиляди лева и си вземи наистина фейс, лично аз усетих много разлика спрямо старата и новата ми кола! Успех в придобиването на Е65 горещото ти го препоръчвам,уникален автомобил,само да попаднеш на читава! :yes: Поздрави колеги! :bchug: :driving:

Здравейте колеги,
Да се включа и аз по темата, защото колата от обявата е моя.
Нито се опитвам да лъжа някого за годината, нито фейслифта е правена в гаража. Ако исках да лъжа някой нямаше да пише 218к.с. а щяха да са 231к.с., а разликата вътре е само в Idrive, който се сменя за 100лв и само някой спец по модела може да хване, че е правена фейслифт. Колата съм я купил от Overdrive през 2011г., фейслифта е правен там, сменено е абсолютно всичко необходимо по екстериора, за да е пълен фейслифт отвън и двигателя е с пренаписан софтуер от Тони Келеша от Варна. Който иска да я види може да заповяда и ще се убеди в разликата между гаражна изработка и изработката на моята кола.
Ето линк към тема в която съм постнал и снимки с високо качество: viewtopic.php?f=124&t=213850&start=15
Знам как съм я карал и поддържал, давам я с 2 комплекта почти нови гуми и джанти (който ще купува такава кола да има в предвид, че комплект гуми е най-малко 2000лв.!), може да се провери, че е Individual, (за тези, които знаят какво е това, понеже ми омръзна да ме питат какво означава) пише си го на табелката на рамата и по VIN си излиза така, има екстри които не са много рядко срещани и за да не съм голословен днес ще направя снимка на таблото и нека тези от вас с Е65 да кажат на колко от тях има са такива таблата. Затова по обявите се слагат телефони, за да може някой като има въпрос или нещо не му е ясно да се обади да пита, а не дава мотив на пишещите братя по форумите да се развихрят, че е помляна, че е гаражна и т.н.
По поста на колегата Baro, който казва, че единственото хубаво по колата било, че е Individual мога да отговоря, че съм готов да организирам една среща, за да се убеди, че далеч не е прав!
Надявам се, че съм отговорил на въпросите и забележките на съфорумците, но ако съм пропуснал нещо ще се радвам да ми пишете и всичко да се изясни.
Поздрави!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 black- sport package

Мнение от racing_team_vidin » 05 Апр 2014, 18:15

... а разликата вътре е само в Idrive, който се сменя за 100лв и само някой спец по модела може да хване

Нищо лично, но има разлика и в панела на климатроника и във врътките и в радиото.
Не, че е невъзможно да се сменят и те....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 05 Апр 2014, 23:41

Колегата с колата от обявата дане се засяга просто пуснах обявата за пример а не да я коментираме.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Бмв
Мечтае да кара: Памела Андерсен
Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри

Мнение от dobromir » 06 Апр 2014, 0:53

Колеги каква е по точно разликата в самият Идрайв (мониторът ли е по нов или самият софтуер) . Благодаря

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 black- sport package

Мнение от racing_team_vidin » 06 Апр 2014, 10:04

dobromir написа:Колеги каква е по точно разликата в самият Идрайв (мониторът ли е по нов или самият софтуер) . Благодаря

И софтуер и контролер са различни, монитора не съм много сигурен, че е различен.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E65 730d 2006
Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i

Мнение от Baro 530d » 12 Апр 2014, 15:42

Здравейте отново колеги!Първо да се уточня и ако съм засегнал без да искам с нещо колегата Jivko81 да му се извиня!Колега мисълта ми беше,че колата ти не е фейс и какви може би са евентуалните мисли за да я направиш фейсова! Не казвам,че колата ти 100% има удар или е в лошо техническо състояние,вервам ти,че колата ти е много добро състояние и подържано както е подобаващо за една седмица и като цяло за едно БМВ и кола общо взето!Но с една смяна на Ай-драйв (и то толкоз евтино-100лв) пак ще се разпознае,че не е фейсова! Разликата не е само козметична отвътре както и отвънка!Колата е осъвършенствана като цяло! Да ти дам няколко примера: Мотора е по-пъргав,тия 13 кс се усещат много добре,разхода е близо с литър по-малък,проблема свъпросните пеперуди и пукането на колекторите вече е оправен в този мотор(статия на АутоБилд),Ай-драйв е усъвършенстван и и т.н!Това е най-важното за мен,някой ако се сеща още нещо да добави.И отново повтарям:наистина колата ти сигурно е в много добро състояние и това,че е ИНДИВИДУАЛ е огромен плюс,но на визия е само фейслифт а в реалност не е!Не исках да кажа,че си лъжец или мошеник!!!Както ти си писал,че двигателя е 218кс и от там се разбира пак.
Извинявай отново за погрешното разбиране или ако си мислиш,че ти правя анти-реклама,просто колегата пита въпрос във форума и който е компетентен по въпроса би било редно да му отговори подобаващо.А вече от тук нататъка той да си прецени какво смята да кара. Поздрави на всички колеги :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikola_petrow » 19 Апр 2014, 21:20

Предната броня от фейслифтовата е65 дали пасва на модел преди фейса или трябва някак да се проспособява.Видях,че колегата е правил тунинга във фирма,но дали може без никакви добавки да паснат броните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 750LI Xdrive

Мнение от jivko81 » 21 Апр 2014, 19:47

Baro 530d написа:Здравейте отново колеги!Първо да се уточня и ако съм засегнал без да искам с нещо колегата Jivko81 да му се извиня!Колега мисълта ми беше,че колата ти не е фейс и какви може би са евентуалните мисли за да я направиш фейсова! Не казвам,че колата ти 100% има удар или е в лошо техническо състояние,вервам ти,че колата ти е много добро състояние и подържано както е подобаващо за една седмица и като цяло за едно БМВ и кола общо взето!Но с една смяна на Ай-драйв (и то толкоз евтино-100лв) пак ще се разпознае,че не е фейсова! Разликата не е само козметична отвътре както и отвънка!Колата е осъвършенствана като цяло! Да ти дам няколко примера: Мотора е по-пъргав,тия 13 кс се усещат много добре,разхода е близо с литър по-малък,проблема свъпросните пеперуди и пукането на колекторите вече е оправен в този мотор(статия на АутоБилд),Ай-драйв е усъвършенстван и и т.н!Това е най-важното за мен,някой ако се сеща още нещо да добави.И отново повтарям:наистина колата ти сигурно е в много добро състояние и това,че е ИНДИВИДУАЛ е огромен плюс,но на визия е само фейслифт а в реалност не е!Не исках да кажа,че си лъжец или мошеник!!!Както ти си писал,че двигателя е 218кс и от там се разбира пак.
Извинявай отново за погрешното разбиране или ако си мислиш,че ти правя анти-реклама,просто колегата пита въпрос във форума и който е компетентен по въпроса би било редно да му отговори подобаващо.А вече от тук нататъка той да си прецени какво смята да кара. Поздрави на всички колеги :bchug:

Здравей колега,
Не трябваше и аз така да 'избухвам', но....
Прав си за разликите като цяло, аз коментирах само разликите по интериор и екстериор, без двигател и т.н.
Поздрави!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Е65/E66