За собствениците на Е65-ци - крайно време е да се съберем! :
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- КИРО
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36,Е 38,Е 65
Re: За собствениците на Е65-ци - крайно време е да се съберем! :
Здравейте на всички колеги,ето ме вече във вашия подфорум.Бройте ме и мен за сбирката.
Re: За собствениците на Е65-ци - крайно време е да се съберем! :
Здравейте колеги. Аз съм още един фен на Е 65 ците. Карам я колата от 4-5 години и просто е перфектна. редовно чета форума, въпреки ,че не съм имал технически проблеми с нея, но много се радвам на хората, които с удоволствие се грижат за колите си и споделят проблемите си и преживяванията си с тях. Аз живея по-голямата част от годината в чужбина, но в момена съм в България. Много ще се радвам ако имам възможност в България да присъствам на такова събилане на собственици на Е-65. Ние в странства всяка година се събираме,е не сме мната около 10 стина души, но се организираме поне един път годишно за уикенда и прекарваме страхотно с колите и семействата си. Всички хора, които притежават тези коли са изключителни по дух и душа (поне тези с които съм се срещал). невероята е гледката на събрани на едно място седмици. Аз съм за сбирка на феновете, но понеже видях че на 4-6 ще има събор, предполагам че там е голяма лудница и по добрия вариант е да се направи сбирка само за Е-65. В българия ще бъда до 25 септември, ако сте за предложете дата ( примерно 17,18) и място и можем да го организираме. вие повече знаете хубавите места подходящи за едно такова събиране.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2