Е65 студен старт
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- s
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39
- Peyo Bozov
- Потребител
-
ангелски написа:Здравей Peyo Bozov,за тресенето при студен двигател,най-честите причини са подгряващите свещи или някоя дюза.За загуба на мощност там нещата са по сложни,много фактори играят.Трябвва да се почне с диагностика и след това да се умува.
Поздрави.
еми казаха ми че не е дебитомера, но да ти кажа поне при мен си е консуматив - сменял съм го 2-3 пъти за 80к км. не съм се занимавал с колата но мисля да го сменя него, да погледнат свещите и дюзите. дано да се оправи.
а иначе с продряването нямам проблеми - веднага пали, обаче запали ли почва да друса и да пуши.. при това положение свещите играят ли?[/quote]
а къде мога да го направя това? ако имаш предвид някой добър сервиз? заедно с почистването
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Re: Е65 студен старт
Абе хора на какви диагностики ходите?!?!?
На диагностиката на тая кола излиза всичко за което може да се сетиш !И в повечето случаи ако човека които се прави на диагностик знае за какво става дума и какво да гледа може да ти каже доста точно къде е причината за проблема!
Поздрави!
На диагностиката на тая кола излиза всичко за което може да се сетиш !И в повечето случаи ако човека които се прави на диагностик знае за какво става дума и какво да гледа може да ти каже доста точно къде е причината за проблема!
Поздрави!
BMW Service Team
- Finikova_Palma
- Потребител
-
Баце, то тея коли ходят на проверка, ма някои "диагностици" искат за секи модул да му се плаща по 60-70лв., та 1 диагностика може да ти излезе по-скъпа от ремонта
Карайте си колите на инспекция баровчета, че иначе.... ЛЕЛЕ МАМО... 

Аре да караме бреее... Стига се стискаате за тея стотинки...
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Peyo Bozov написа:Колата е 3.0дизел. при студен старт тресе и отзад изиза сив пушек - така около 15-20 секунди. после се оправя. и на последак е изгубила мощност. от какво може да е - дебитомер, свещи, дюзи, нещо друго??
Колега оправи ли го тоя проблем с пушаците и тресеното?Ако да,какво излезна,че ми стана интересно

- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
100% е свещи, не че ше сравнявам алфата ми с това бмв ноо случаите са идентични с моята, така прави като има изгоряла свещ, пуши сиво понеже не изгаря суровата нафта и тересе щото не ти е затоплен цилиндъра, при мен тресе около 5-6 сек и се оправя, за да не ти тресе като я палиш подаваи гас с паленето ! пък наи лесно е да си провериш и смениш свещите 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2