GPS за Е65
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
GPS за Е65
Колеги, ще съм много благодарен ако някой може да ми запише работеща навигация. Пробвах на какви ли не носители с какви ли не записвачки от различни дистрибуции, но нищо не се получава, няма идея вече къде е проблема, а и пробвах с различни софтуери но нищо.
Така че ако има някой така добър срещу съответното заплащане да ми напече работещ диск, ще съм много благодарен.
Благодаря в аванс
Така че ако има някой така добър срещу съответното заплащане да ми напече работещ диск, ще съм много благодарен.
Благодаря в аванс
Re: GPS за Е65
Ако си от София - ще се видим и ще ти дам един записан диск. Аз доста се измъчих - най-накрая стана с Verbatim DVD+R.
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
И аз много се мъчих и накрая се отказах - пробвах с какви ли не дискове и софтуери и не става
има ли някакъв чалъм колега или просто зависи от дисковете? Какво ISO записваш?

И аз нищо не можах да направя
единнствено тръгна едно CD, Обърках се нещо E65 с prodessional или business съм. Мога ли да помоля някой от разбиращите да пусне линкове само за Е65/66. Иначе Verbatim DVD купих и т.н.

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Oт тази тема viewtopic.php?f=35&t=144196 си изтегли от първия цитат Navteq Digital Maps 2012-2013 Източна Европа - BG, CZ, EST, H, HR, LT, LV, PL, RO, SK, SLO. Навигациите на Е65 са NAVI01, която работи само със CD и NAVI03, която четат двата формата CD и DVD.
- lovjiata
- Потребител
-
- Кара: Е65
- Детайли за колата: E65
Здравейте колеги, моята навигация е с DVD има ли значение какво ще купя?
viewtopic.php?f=35&t=144196 Verbatim+R на най-ниска скорост. Доколкото разбрах от дълго четене по темата, по-добре си запиши картите на обикновенно ЦД , ще се държи по-стабилно, а и няма да се товари оптиката.
- lovjiata
- Потребител
-
Благодаря за информацията, обаче не мога да сваля нищо от този линк, ако някой може да ми запише диск и да ми го прати ще бъда много благодарен, всички разноски за моя сметка естествено.
- lovjiata
- Потребител
-
Оправих се , записах диска на DVD, върви перфектно и картата е подробна.Благодаря! 

- lovjiata
- Потребител
-
Още не съм пробвал на дълъг път, но мисля че трябва да се добавят, само че не съм много наясно как.
Направих диск по описаната процедура - изтеглих файла, записах на вербатим-р (не двд) на най-ниска скорост (8х) слагам диска в навигацията, завърта го, за 2-3 минути се показва някаква карта и изкарва черен екран с надпис да се сложи диск с карта. Къде греша според вас?
Колата е Е65 2004 края, но не знам кое нави е
Колата е Е65 2004 края, но не знам кое нави е
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Не си записал хубаво копие на диска. Пробвай пак, ако не стане, смени записвачката или пробвай на друг компютър.
Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2
Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2