Помогнете, голям проблем !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bubi23
- Потребител
-
- Кара: 760LI
Помогнете, голям проблем !!!
Здравейте, искам спешно помощ от някои които е имал проблем като моя или ако може да ме упъти към някой който наистина знае какво прави. Ето и моят проблем в какво се състои: Ходих няколко пъти в Камор Ауто в София и всичко започна от там. Оставих колата за проверка за теч на антифриз и настройка на акумолатора към колата + упдеит на системата и настройка на светлините да светят постоянно. Колата си работеше перфектно и палеше без никакъв проблем. След първото вземане на колата от там започна и моят проблем. При натискане на бутон СТАРТ колата непалеше от първия път или много време и отнемаше да запали, при връщане на колата в сервиза ми казаха че проблема е в някакви маркучи и да ги сменя срещу 400-500lv, защото влизало въздух или нещо такова и се давела, смених ги но нещата не се промениха. След последното ми оплакване и оставяне на колата за 2 дни пак в сервиза ми я върнаха и казаха че не откриват нищо и да съм сменил някакви си филтри за бензина (които по принцип ги давали че не се сменят), и така може би щяло да се оправи положението, но това силно ме съмнява. От този ден до сега колата едвам пали и понякога се налага да натискам старт бутона по 4-5 пъти, като веднъж даже непоиска да завърти страрта. Моля ви ако някои има някакви предположения или се е сблъсквал с подобен проблем да пише, става въпрос за БМВ 760ЛИ - 2004. Благодаря ви предварително.

- ssivov
- Потребител
-
- Кара: всичко
Re: Помогнете, голям проблем !!!
bubi23 написа:Здравейте, искам спешно помощ от някои които е имал проблем като моя или ако може да ме упъти към някой който наистина знае какво прави. Ето и моят проблем в какво се състои: Ходих няколко пъти в Камор Ауто в София и всичко започна от там. Оставих колата за проверка за теч на антифриз и настройка на акумолатора към колата + упдеит на системата и настройка на светлините да светят постоянно. Колата си работеше перфектно и палеше без никакъв проблем. След първото вземане на колата от там започна и моят проблем. При натискане на бутон СТАРТ колата непалеше от първия път или много време и отнемаше да запали, при връщане на колата в сервиза ми казаха че проблема е в някакви маркучи и да ги сменя срещу 400-500lv, защото влизало въздух или нещо такова и се давела, смених ги но нещата не се промениха. След последното ми оплакване и оставяне на колата за 2 дни пак в сервиза ми я върнаха и казаха че не откриват нищо и да съм сменил някакви си филтри за бензина (които по принцип ги давали че не се сменят), и така може би щяло да се оправи положението, но това силно ме съмнява. От този ден до сега колата едвам пали и понякога се налага да натискам старт бутона по 4-5 пъти, като веднъж даже непоиска да завърти страрта. Моля ви ако някои има някакви предположения или се е сблъсквал с подобен проблем да пише, става въпрос за БМВ 760ЛИ - 2004. Благодаря ви предварително.![]()
![]()
![]()
![]()
До колкото усещам от написаното си мисля че се е прецакал софта на CAS-а.Като загуби синхронизация трудно пали.Пробвай, като не пали извади ключа изчакай 10сек. и пробвай отново(виж от кой път пали).Забележи нещо свети ли лампа или нещо което забелязваш че го е нямало.Пиши по подробно за да ти помогна с каквото мога.
"Само каква ирония! Най-скъпото нещо на света - мечтите - са безплатни."
Задължително и жалба до БМВ-България!
И аз съм бил лъган в оторизиран сервиз на БМВ...сменят ти и части които не са били за смяна...
И аз съм бил лъган в оторизиран сервиз на БМВ...сменят ти и части които не са били за смяна...
- ssivov
- Потребител
-
- Кара: всичко
pironkov написа:Задължително и жалба до БМВ-България!
Приятел, това с жалбата е вятър.Аз писах до БМВ германия, че нашите в Дарукар не спазват конституцията на България(не приемат временния талон голям с печат на МВР,фактура на фирмата за покупка на колата и договора,за собственност.Искат регистрация в КАТ с български номера,актуално на фирма ,ако автомобила е на фирма и ред глупости.Това всичко е ако трябва да се смени CAS-а.Закарах автомобила в КАТ за временна регистрация от там в Бургас,после го върнах за нова регистрация в Сливен айде пак в Бургас,абе пари пари) и-всяко чудо за три дена.Вдигна се малко гюрултия и пак по старому.Според мен по добре в Баркод по ТВ7,или Господари на ефира(нещо такова).

"Само каква ирония! Най-скъпото нещо на света - мечтите - са безплатни."
- bubi23
- Потребител
-
Здравейте, значи вчера колата запали чак след 3-тото вадене на ключа, направих както ми писа да извадя ключа и да изчакам по 10-15sek., след като запали зад мен се появи огромно кълбо пушек. Днес запали от първия път но малко трудно, аха да загасне но запали. Направо немога да повярвам че ми се случва, вкарваш колата за едно и се оказва че не само неса ти я оправили ами даже развалили
, направо ужас. Друго несъм забелязал, мисля че всичко си е наред. Лошото е че няма къде другаде да намеря помощ, мислих си че като са оторизиран сервиз знаят какво правят но явно нещата не са така
, надявам се тук някой да може да ме упъти на някъде или поне евентуално какво може да е. Благодаря ви предварително.

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
кълбото с пушек насочва към това,че се е задавила,а тая кола да се задави има 100%-ва драма по бензиновата система
ТДС - Турбо Див Селянин
- bubi23
- Потребител
-
Здравейте отново, вече цяла седмица колата си пали почети нормално, но когато се кача в нея и след като сложа ключа в гнездото му не натискам веднага СТАРТ бутона а изчакам около 15сек.-20сек. докато си сложа колана и след като натисна СТАРТ пали почети нормално, е не както преди да я вкарам в Камор Ауто , но от първия път:):):), незнам това на какво се дължи - може би на някакво време което е нужно да се синхронизира и заработи този KАС, неразбирам изобщо, но факт е че пали от първия път, не е супер но е нещо все пак, надявам се някой вече да е придобил някаква представа какво може да се е случило в Камор Ауто и какво са развалили там по колата, ако на някой му е светнала лампичката ще се радвам на насоки какво може да е и къде да отида да я оправят.Благодаря Ви 

На моита кола 745I, бензиновия филтър е с клапан за налягането на бензина, ако и при теб е така, защо не пробваш със смяна на филтъра?
- bubi23
- Потребител
-
От два дни колата едвам пали, нещо немога да разбера какво да направя, в Камор Ауто казват че всичко е наред нямало никакви грешки на компа, ходих и при Рашо , момчето което прави диагностика също я пусна на диагностика и каза че нищо не показва , в момента нямала записани никакви грешки, но колата така или иначе неиска да пали от първото натискане на старт бутона , един казва че причината е в някакви филтри друг в KАСа на колата, трети друго, и в крайна сметка май трябва да смена колата, това вече не се трае, днес запали чак от 5-6 път, върти на едно място, но не пали ???
Ако трябва да сменям толкова много части и никoй да незнае какво и е то това е егати и номера, как може в оторизиран сервиз да вдигат рамене и да казват че нищо и нямало а тя пред тях неиска да запали
, някой да има някаква идея за какво става дума??????????????

Ако трябва да сменям толкова много части и никoй да незнае какво и е то това е егати и номера, как може в оторизиран сервиз да вдигат рамене и да казват че нищо и нямало а тя пред тях неиска да запали

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
.
Последна промяна Alexch на 27 Юни 2012, 12:37, променена общо 1 път
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Извинявайте че се намесвам , карам Х5 Е70 и имах подобен проблем. Веднаж като се качих колата запали, но не искаше да включва на скорост, след неколкократни опити най сетне включи и след следващото спиране не искаше вече да запали. Вкарвам ключа и натискам бутона , стартера върти , но не пали без никакви съобщения на дисплея. Ползвах пътна помощ до сервиза и се оказа че си забравила настройките или с други думи казано" не могла да си познае ключа" ,това буквално бяха думите на диагностика. Преинсталираха софтуера с последната възмозна версия и ми дадоха гаранция. Засега е добре, пали без проблем.
- GGPTT
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M3
Колега един мои приятел имаше същия проблем и се оказа дюза ? Защо не провериш това първо. Успех
А освен Камор, Рашо защо не пробваш и Дару Кар може да са имали същия проблем и да се оттървеш от мъките 

- bubi23
- Потребител
-
RuM6n написа:Извинявайте че се намесвам , карам Х5 Е70 и имах подобен проблем. Веднаж като се качих колата запали, но не искаше да включва на скорост, след неколкократни опити най сетне включи и след следващото спиране не искаше вече да запали. Вкарвам ключа и натискам бутона , стартера върти , но не пали без никакви съобщения на дисплея. Ползвах пътна помощ до сервиза и се оказа че си забравила настройките или с други думи казано" не могла да си познае ключа" ,това буквално бяха думите на диагностика. Преинсталираха софтуера с последната възмозна версия и ми дадоха гаранция. Засега е добре, пали без проблем.
Ами на мен точно след упдеит на компа ми се развали колата, дали е от това дали от друго , карах я 3 пъти ама нищо неказват, дигат рамене и казват че немогат да открият проблема

- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Ами накарай ги да ти преинсталират софтуера с последната възможна версия. Не струва скъпо мисля че беше под 100лв и да ти дадат гаранция.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2