Design Battle - The PIG vs The Swan
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Design Battle - The PIG vs The Swan
Или за родолюбците - Битка в дизайните - Прасето срещу Лебеда.
Привет, отдавна не бях пускал от моите противоречиви теми. За някои пиша интересни и различни неща, за други изключителни глупости. Моля тези които не харесват темата да не я усират и унищожават - и без това не съм в е цветущо настроение...
Допитвам се до вас, защото се чудя, дали има друг като мен, на който Е65 преди фейса ( Прасенцето ) е по красиво от фейслифта ( Лебеда ) . Реших така да ги именувам, защото наистина разликата на пръв поглед е в полза на фейса. Колата е доста по елегантна и изглежда съвременна. НО.. Но.... Има едно основно нещо което гледам във всяка едно бмв и то е именно агресията която излъчва самия автомобил. В пъти ме кефи повече преди фейса..
Крис Бенгълс е моят светец
Знам че нещо не е наред с мен, но и 6-цата е брутална и е60 е ненормална като дизайн особено фейса.
Моят вот е в полза на е65 преди фейса.
Та.. Споделете вие как виждате е60 в най добрия и вид.
Силно се надявам да се получи издържана и интересна тема.

Слагам тук една красавица за разкош.

Привет, отдавна не бях пускал от моите противоречиви теми. За някои пиша интересни и различни неща, за други изключителни глупости. Моля тези които не харесват темата да не я усират и унищожават - и без това не съм в е цветущо настроение...
Допитвам се до вас, защото се чудя, дали има друг като мен, на който Е65 преди фейса ( Прасенцето ) е по красиво от фейслифта ( Лебеда ) . Реших така да ги именувам, защото наистина разликата на пръв поглед е в полза на фейса. Колата е доста по елегантна и изглежда съвременна. НО.. Но.... Има едно основно нещо което гледам във всяка едно бмв и то е именно агресията която излъчва самия автомобил. В пъти ме кефи повече преди фейса..
Крис Бенгълс е моят светец
Моят вот е в полза на е65 преди фейса.
Та.. Споделете вие как виждате е60 в най добрия и вид.
Силно се надявам да се получи издържана и интересна тема.
Слагам тук една красавица за разкош.

Последна промяна LizarD на 02 Юни 2023, 21:49, променена общо 1 път

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Design Battle - The PIG vs The Swan
Не знам кой освен теб е гласувал за преди фейса, вероятно е объркал отговора или е втория ти акаунт. Грозотата във фаровете на пре фейса я няма никъде, леко в 6-цата, но тя компенсира със страница и задница, Е60 е мноооого далеч от грозотата на това нещо. Фейсът си е ок. Но това не пречи да си караш Пре фейса, при добра оферта аз също бих го карал, ама не бъркай нещата с това въпрос на вкус както казало кучето. Тука дилема за отговорите не мисля, че може да съществува. То затова и така си го написал с прилагателни, да може още някой освен теб да даде шанс на тези грозни фарове, иначе нямаше кой да гласува по подобен начин. 
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
e60 от първите, без пакет с тази броня в долната си част ми изглежд като със изпочупени зъби, по същия начин като е65 в лошо състояние.
дали пре или фейс няма значение, по-важно цялостното състояние на колата. Иначе фейса е една идея по-приятна.
П.С ако си фен на модела според мен е много важно да е близко до перфектно състояние, иначе не носи стойност и радост.
дали пре или фейс няма значение, по-важно цялостното състояние на колата. Иначе фейса е една идея по-приятна.
П.С ако си фен на модела според мен е много важно да е близко до перфектно състояние, иначе не носи стойност и радост.
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Top Gun Maverick написа:Не знам кой освен теб е гласувал за преди фейса, вероятно е объркал отговора или е втория ти акаунт.
Не бе, аз бях.
На мен също Е65 пре фейс като цяло ми харесва повече от фейсовото. Особено задницата. Фейслифт предницата наистина е по-хармонична, бъбреците ми харесват повече, но пък стоповете в капака някак си развалят дупарата, която иначе прилича на 6 серия. Е60/63/64 също ги харесвам много, та и аз като колегата съм от феновете на Бенгъл.

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
За мен и онази, която се води "Грозна" е приемлива. Понеже си има препратки към дизайна на BMW 2000 от 70-те години.
За разлика от сегашната актуална 7-ца, която е ултра грозна и не-БМВ, нищо общо с онова, което ме е грабнало в марката. Прилича на фалшив ролс, естествено от Алиекспреса.
За разлика от сегашната актуална 7-ца, която е ултра грозна и не-БМВ, нищо общо с онова, което ме е грабнало в марката. Прилича на фалшив ролс, естествено от Алиекспреса.
5 мнения
• Страница 1 от 1