760 LI въпрос за разход ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: 760 LI въпрос за разход ?
Като искаш да си псевдо гъзар,а па да нямаш пари да я караш тая кола нямаш право точка по въпроса!

ПП.Целта на тоя пост е да се предпазят евентуалните колеги със натоканите е65-ци на газ от излагации и смях на обществени места като се покаже бомбата от багажника

ПП.Целта на тоя пост е да се предпазят евентуалните колеги със натоканите е65-ци на газ от излагации и смях на обществени места като се покаже бомбата от багажника

- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Личен избор е, да, но аз вече до такава степен съм свикнал, че не ми прави впечатление. То не знам дали в България някой кара на чист бензин. Всичко е или газ, или сажди, включително и нови и скъпи коли.
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Нека помислим реално.
Имаш заделени някакви парички, вземаш 760 супер евтино- ОК
Щом се замисляш за разхода, значи имаш ограничен месечен бюджет- алтернативно гориво- компромис, но ОК
След 2-3-4 месеца, ЕДЦ-то му изтърва амортисьор или гърми щанга на Динамик драйва- Какво правим, търсим алтернатива- ама то няма... седи си 760ката и чака слънчевите дни да се съберат 2-3к лв за ремонт.
Ами обслужването...
А недай боже някой от 25364 модула се побърка...
Имаш заделени някакви парички, вземаш 760 супер евтино- ОК
Щом се замисляш за разхода, значи имаш ограничен месечен бюджет- алтернативно гориво- компромис, но ОК
След 2-3-4 месеца, ЕДЦ-то му изтърва амортисьор или гърми щанга на Динамик драйва- Какво правим, търсим алтернатива- ама то няма... седи си 760ката и чака слънчевите дни да се съберат 2-3к лв за ремонт.
Ами обслужването...
А недай боже някой от 25364 модула се побърка...
- joro_mafiata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 750
- Мечтае да кара: ///M
Благодаря на колегите които ми отговориха на въпроса.
А до типичните БГ-та които пишат по форумите да се зажадат кои кво кара и кое е срамно и кое е не всеки жив човек има право на избор може да кара и маибах на газ може и наи старата седмица на бензин кой както иска. Много се отколонихме от въпроса ми който беше елементарен. Благодаря на колегите и може темата да бъде заключна.
А до типичните БГ-та които пишат по форумите да се зажадат кои кво кара и кое е срамно и кое е не всеки жив човек има право на избор може да кара и маибах на газ може и наи старата седмица на бензин кой както иска. Много се отколонихме от въпроса ми който беше елементарен. Благодаря на колегите и може темата да бъде заключна.

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
760ил няма място отпред къде да му се служат всички компютри и други простотии за газовата уредба... Един мой приятел(който има сервиз за газови инсталации) взе една 760ил на добра цена,отиде при неговите майстори и се оказа ,че просто няма място къде да се сложат всички консумативи за газовата...
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2