Проблем с ключ ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- GERMAN POWER
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с ключ ?
Здравейте колеги от месец насам се сдобих с Е65 4.5 бензин страхотна кола. С 2 ключа съм единич неиска да заключва от бутончето с емблемката иначе всичко друго му функционира , някъкви идей ?
Благодаря

Благодаря

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Проблем с ключ ?
Има същият проблем, защото непрекъсното изпускам ключа. Прекъсват се писти по платката, които се ремонтират. Правил съм го няколко пъти, но продължавам да го изпускам и напоследък отказва и да отключва.... Някой ден може тотално да спре да работи
))))

Колега GERMAN POWER, проблемът ти най-вероятно е в микроключето, което е под самия бутон. А относно изказаното предположение от колегата Bavarcho искам да обърна внимание, че Е65 е с CAS-система и там инициализацията на ключа не става с известната "операция" с натискане на бутоните. А и щом другите функции работят, проблемът не е в инициализацията (синхронизирането)...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
xm_net написа:Колега GERMAN POWER, проблемът ти най-вероятно е в микроключето, което е под самия бутон. А относно изказаното предположение от колегата Bavarcho искам да обърна внимание, че Е65 е с CAS-система и там инициализацията на ключа не става с известната "операция" с натискане на бутоните. А и щом другите функции работят, проблемът не е в инициализацията (синхронизирането)...
Не бях (не съм) много сигурен дали колегата има предвид, че не му работи само заключването, а другите опции отключване и отваряне на багажника работят, или не работят бутоните изобщо.
Ако не му работи само заключването, то най-вероятно съм дал грешен съвет с инициализацията на ключа, а проблема е другаде. Както каза може да е ключето.

Колега Bavarcho, не ме разбирай погрешно, разбирам че идеята ти е да помогнеш (и моята е същата)
! Само обръщам внимание, че колата е с CAS и произтичащите от това особености... 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
xm_net написа:Колега Bavarcho, не ме разбирай погрешно, разбирам че идеята ти е да помогнеш (и моята е същата)! Само обръщам внимание, че колата е с CAS и произтичащите от това особености...
Не съм съм те разбрал погрешно, няма проблем

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
За тези,които продължават да си изпускат ключа(като мен),трябва да си купят калъфче(кейс).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- GERMAN POWER
- кандидат ентусиаст
-
Колеги според мен ключа няма нужда от обучение тъй като наистина всичко друго си работи по него ,само заключването от емблемката нечува. Към кого да се обърна да го поправи според вас,към ключар или еладжия ? 

Колега, обърни се към някой, който знае какво прави! За да се отвори ключа, кутийката трябва да се среже, гледай да не "порежете" някой от елементите върху платката, защото тогава ще страдаш силно и най-вече джобът ти...
!

11 мнения
• Страница 1 от 1